Automobiles

Maruti’s krachtige SUV XL7 praat niet meer over Innova, krijgt een sterke kilometerstand van 24kmpl en geweldige functies


Maruti's krachtige SUV XL7 praat niet meer over Innova, krijgt een sterke kilometerstand van 24kmpl en geweldige functies

Maruti Suzuki XL7 Nieuwe variant: Maruti’s krachtige SUV XL7 zal stoppen met praten over Innova, krijgt 24kmpl aan sterke kilometers en geweldige functies. Onlangs gaat Suzuki de XL7 op de wereldmarkt lanceren. Die is onlangs geïntroduceerd door de Indonesia International Motor Show Company in Jakarta, dit nieuwe model. Wanneer het beschikbaar zal zijn in India, is de informatie nog niet bekendgemaakt. Vandaag vertellen we je over de krachtige motor en kilometerstand van deze nieuwe variant.

lees dit ook-Shine 125 zal je het gevecht van Splendor doen vergeten met 65kmpl kilometerstand, met geweldige functies en knallende look, de prijs is ook een beetje

Geweldig ontwerp van de Maruti Suzuki XL7 SUV

Als we het hebben over het premium design van de nieuwe Maruti Suzuki XL7, dan krijgt de Maruti XL7 volgens het rapport zwarte delen op de grille, voorbumper, mistlampen, terwijl naast de wielkasten en dorpels Can Afgezien hiervan zullen volledig verduisterde dakrails, tweekleurige lichtmetalen velgen en L-vormige led-achterlichten deze nieuwe variant zeer aantrekkelijk maken.

Maruti’s krachtige SUV XL7 praat niet meer over Innova, krijgt een sterke kilometerstand van 24kmpl en geweldige functies

Geweldige kenmerken van de Maruti Suzuki XL7 SUV

Over de opwindende eigenschappen van de nieuwe Maruti XL7 gesproken, laten we u vertellen dat alle voertuigen van Maruti Suzuki geliefd zijn in India. In de nieuwe auto van deze Maruti Suzuki zal een 7-inch Smartplay Studio infotainmentsysteem te zien zijn. Daarnaast zullen er ook automatische klimaatregeling, keyless entry en een startknop in te zien zijn.

Lees ook: Mahindra Bolero, de favoriet van Dabangg-leiders, komt in een nieuwe avatar met een charmant uiterlijk en een krachtige engine.

Krachtige motor en uitstekende kilometerstand van de Maruti Suzuki XL7 SUV

Over de krachtige motor in de nieuwe Maruti XL7 gesproken, dezelfde 1,5-liter K15B-motor met natuurlijke aanzuiging kan bij de auto worden geleverd, die een vermogen van 104 pk en een maximumkoppel van 138 nm levert. Het bedrijf heeft bij deze motor een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een automatische versnellingsbak met koppelomvormer met vier versnellingen gegeven. Dat maakt de beste kilometerstand van de auto van 24kmpl geweldig.Laten we je vertellen dat het bedrijf een kilometerstand van 19 kilometer per liter heeft opgegeven in de nieuwe Maruti XL7.

Maruti Suzuki XL7 SUV Prijs

Als we het hebben over de prijs van Maruti Suzuki XL7, dan krijg je hem in twee varianten te zien, als we het hebben over de showroomprijs, dan heeft Maruti Suzuki de handmatige variant van Alpha FF geprijsd op ongeveer Rs 15,52 lakh en dat kan zijn Rs 16,10 lakh voor de automatische variant. Hij zal concurreren met SUV’s zoals Ertiga en Kia Carens, Innova en is te zien met handgeschakelde en automatische transmissie.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button