Automobiles

Breng een elektrische fiets met sportieve look mee naar huis met een sterke kilometerstand voor 40 duizend


Nieuwe Evtric Rise Bike: breng een elektrische fiets met een sportieve look mee naar huis met een sterke kilometerstand voor 40 duizend

Nieuwe Evtric Rise-fiets: Breng een elektrische fiets mee naar huis met een sportieve uitstraling, sterke kilometerstand in 40 duizend, tegenwoordig rent de hele wereld achter zo’n deel van de elektrische fiets aan alsof het er niet is, het werk van mensen zal niet werken. Hoe dan ook, waarom zouden mensen er achteraan rennen. Je krijgt er meer dan één functie in. De laatste tijd is er weer een elektrische fiets die de krantenkoppen haalt, de naam van de fiets die de krantenkoppen haalt is Evtric Rise. Laat ons u vertellen over de functies ervan

Functies

Ter informatie: dit wordt de eerste elektrische tweewieler van een merk voor snelle motorfietsen. Hoewel elektrische voertuigen snel op de markt komen, is het opladen van elektrische voertuigen nog steeds een probleem voor de klanten. Dit begrijpend, heeft het bedrijf een 3,0 KWH lithium-ion afneembare batterij gebruikt in de Evtric Rise elektrische fiets. Het duurt 4 uur om hem volledig op te laden. Gebruikers kunnen deze in de fiets gemonteerde accu gemakkelijk opladen met een microlader van 10 ampère. Niet alleen dit, je hebt er ook de functie voor automatisch knippen in gekregen. Laad je de accu van deze fiets een keer helemaal op, dan haal je een actieradius tot wel 120 kilometer. Deze fiets rijdt met een snelheid van 90 kilometer per uur.

Nieuwe Evtric Rise Bike: breng een elektrische fiets met een sportieve look mee naar huis met een sterke kilometerstand voor 40 duizend

batterij en prijs

Je hebt een 2000W BLDC-motor en een 70v/40ah lithium-ionbatterij in deze fiets gekregen. Eigenlijk is deze fiets verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Geloof me, deze fiets is absoluut perfect voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. Laat ons u vertellen dat EVTRIC Motors momenteel 3 nieuwe elektrische fietsen verkoopt. De kenmerken van al deze zijn behoorlijk krachtig. Als we het over de namen hebben, dan zijn hun namen zoiets als Evtrick Axis, Evtrick Ride en Evtrick Mighty.

Lees ook: Hero’s nieuwe Splendor Plus zal de markt in vuur en vlam zetten, mensen zullen gek worden van features

Nu komen we bij de prijs. In een dergelijke situatie is de prijs van Evtrick Rise elektrische fiets Rs.1,40,000. Als je wilt, kun je deze fiets in bruikleen nemen, maar hiervoor moet je wel een aanbetaling doen. U moet een aanbetaling doen van Rs 40.000 om deze fiets in Keulen te kopen.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button