Automobiles

Maruti’s nieuwe exclusieve SUV zal Creta wassen, zie prijs en functies met een geweldige kilometerstand van 28


Maruti Fronx CNG-model 2023: Maruti’s nieuwe exclusieve SUV zal Creta wassen, zie prijs en functies met een geweldige kilometerstand van 28. Maruti Suzuki India lanceerde vandaag de CNG-variant van zijn nieuwe compacte SUV, de Fronx, tegen een startprijs van Rs 8,41 lakh (ex-showroom). Laat ons in detail weten over de kenmerken en motor van deze SUV…..

lees dit ook- Maruti’s premium SUV vernietigt Creta’s bedrijf, inclusief luxe uitstraling en 26 kilometerstand met tal van functies

Maruti Fronx CNG 2023 krijgt twee motoropties

Over de motor van Maruti Fronx CNG 2023 gesproken, deze is uitgerust met een 1,2-liter dual-jet dual-VVT benzinemotor. In de benzinemodus ontwikkelt deze motor 89,73 pk maximumvermogen en 113 Nm maximumkoppel. In CNG-modus dalen de cijfers tot 77,5 pk en 98,5 Nm. Een handgeschakelde vijfversnellingsbak wordt aangeboden zonder enige automatische optie.

afbeelding 1996

Klanten worden gek na het zien van de zwierige look van Maruti Fronx CNG 2023

Inclusief met leer bekleed stuur, chromen deurgrepen aan de binnenzijde, veiligheidsgordels van premium stof, stuurinrichting met vlakke bodem, hoedenbak achter, draadloze oplader, schakelpaddles, cruise control, elektrisch verstelbare buitenspiegels (ORVM’s), keyless entry, in hoogte verstelbare rijinrichting stoel, elektrisch bedienbare ramen, enz. Wat je een geweldige rijervaring zal bezorgen.

Maruti Fronx CNG 2023 zal Creta wassen met Jhajjam-kenmerken

afbeelding 1997

Het krijgt automatische klimaatregeling, AC-ventilatieopeningen voor de achterste rij en 7,0-inch touchscreen infotainment in Delta-variant, draadloze Apple CarPlay en Android Auto, SmartPlay Pro infotainmentsysteem, spraakassistentfunctie, over-the-air (OTA) updates, 4- luidsprekers Functies zoals een geluidsinstallatie, elektrisch verstelbare buitenspiegels en bedieningselementen op het stuur enz. zijn beschikbaar.

lees dit ook- Koop Maruti’s goedkoopste 7-zits MPV voor slechts 5,25 lakhs, krijg een geweldige kilometerstand van 26 met een stijlvolle uitstraling

Maruti Fronx CNG 2023 zit boordevol Safari-functies

Veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer head-up display, 360°-camera, elektronisch stabiliteitsprogramma, Hill Hold Assist, zij- en gordijnairbags, dubbele frontale airbags, achteruitkijkcamera, parkeersensoren voor achteruitrijden, alle 3-punts ELR-veiligheidsgordels, achterruitverwarming. -diefstalbeveiligingssysteem, ISOFIX-kinderzitje, binnenspiegel zijn beschikbaar.

afbeelding 1995

Kilometerstand van Maruti Fronx CNG 2023

Er wordt beweerd dat hij 28,51 km / kg levert, wat de beste is onder de CNG-auto’s in de branche. Het wordt aangeboden in twee varianten: Sigma en Delta.

Prijs van beide varianten van Maruti Fronx CNG 2023

  • Franks CNG Sigma – Rs 8,41 lakh
  • Franks CNG Delta – Rs 9,27 lakhSource link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button