Automobiles

Yamaha’s nieuwe MT-15 zal R15 en KTM verkopen, zie prijs met sportieve uitstraling en sterke eigenschappen


Nieuwe Yamaha MT-15 2023, Yamaha’s nieuwe MT-15 zal R15 en KTM verkopen, zie de prijs met sportieve uitstraling en sterke eigenschappen. Yamaha heeft weer een coole fiets op de markt gebracht, waarna ook R15- en KTM-fietsen zich verspreidden. Het krijgt meer luxe functies en nieuwe Real Driving Emission (RDE) normen voor zijn motor. Zie hier over zijn specialiteit….

lees dit ook- Maruti’s nieuwe exclusieve SUV zal Creta wassen, zie prijs en functies met een geweldige kilometerstand van 28

Nieuwe Yamaha MT-15 krijgt geweldig consolesysteem in 2023

De nieuwe MT-15 V 2.0 wordt nu geleverd met een tractiecontrolesysteem. Het idee is om de kans op wielspin te verminderen in geval van agressieve gasinvoer of lage tractie. Dit betekent dat het nu meer vertrouwen zal bieden aan rijders die de motorfiets harder proberen te duwen.

afbeelding 2028

De nieuwe Yamaha MT-15 krijgt in 2023 een ABS-systeem

In de nieuwe Yamaha MT-15 2023 krijg je het ABS-systeem te zien, samen met nog meer veiligheid. Deze functie was niet beschikbaar in het eerdere model. Dit wordt gegeven in zijn nieuwe model.

afbeelding 2027

Krachtige motor van nieuwe Yamaha MT-15 2023

Als hij naar de motor van de nieuwe Yamaha MT-15 2023 komt, krijgt u een 155 cc eencilinder vloeistofgekoelde viertakt, SOHC-motor met vier kleppen die ongeveer 18 pk produceert bij 10.000 tpm en een maximumkoppel van 14,1 Nm bij 7.500 tpm maakt. Het krijgt een geweldige pick-up met meer kracht.

lees dit ook- Maruti’s premium SUV vernietigt Creta’s bedrijf, inclusief luxe uitstraling en 26 kilometerstand met tal van functies

De nieuwe Yamaha MT-15 2023 zit boordevol slimme functies

afbeelding 2029

Over de kenmerken van de nieuwe Yamaha MT-15 2023 gesproken, je krijgt er een instrumentenpaneel in. Daarnaast werd u vervangen door functies zoals Bluetooth-connectiviteit, oproepwaarschuwingen, e-mail- en sms-waarschuwingen en batterijstatus van de smartphone. Het aanbieden van turn-by-turn navigatie had echter een goede optie kunnen zijn. Er zitten veel van zulke slimme functies in.

Nieuwe Yamaha MT-15 2023 Prijs

Over de prijs van de nieuwe Yamaha MT-15 2023 gesproken, deze is in India gelanceerd voor een prijs van ₹ 1.68.400 (ex-showroom, Delhi). In deze prijs krijg je LED knipperlichten erin. De motorfiets krijgt nu volledige LED-verlichting zoals sommige andere motorfietsen in het segment.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button