Automobiles

Neem mee naar huis voor 10.000 en zwerven met trots TVS Jupiter 125, met krachtige motor, kilometerstand is ook beschikbaar


Neem mee naar huis voor 10.000 en zwerven met trots TVS Jupiter 125, met krachtige motor, kilometerstand is ook beschikbaar

Voor 10.000 mee naar huis en met trots rondzwerven TVS Jupiter 125, met een krachtige motor, ook de kilometerstand is uitstekend. TVS heeft een goede penetratie in de tweewielermarkt. En in de tweewielersector zijn er veel scooters die lange kilometers claimen, waarin scooters variërend van TVS tot Honda beschikbaar zijn. Waar we het vandaag over hebben TVS Jupiter 125 TVS Jupiter 125 Disc, die afgezien van zijn kilometerstand de afgelopen jaren een sterke positie op de markt heeft behouden vanwege zijn ontwerp en hi-tech functies. TVS Jupiter is de best verkochte scooter van zijn bedrijf en de op een na best verkochte scooter in het land. Dus laten we het weten.

Lees ook- Een SUV van Punch in 6 lakhs, aantrekkelijk uiterlijk en krachtige functies, kilometerstand is ook vol

TVS Jupiter 125 schijf dat is de prijs

Laten we het allereerst hebben over de prijs, dus hier hebben we het over de schijfremvariant van TVS Jupiter 125, het topmodel. De startprijs is Rs 90.555 (ex-showroom, Delhi) en deze prijs wordt Rs 1.04.271 na onderweg te zijn geweest. Nu vooruit.

TVS Jupiter 125 schijf 10.000 roepies aanbetaling en EMI-plan

afbeelding 2017

Laat me je vertellen dat als je er ook aan denkt om TVS Jupiter 125 te kopen, je Rs 1 lakh in contante betalingsmodus nodig hebt om TVS Jupiter te kopen. Als je geen lakh roepie samen wilt uitgeven, ken dan hier het gemakkelijke financieringsplan om deze scooter mee naar huis te nemen door slechts 10 duizend roepies te betalen. Volgens de online aanbetalings- en EMI-plancalculator, als u een budget heeft van Rs 10.000, kan de bank op basis van dit bedrag een lening verstrekken van Rs 86.783. Over dit geleende bedrag wordt 9,7 procent rente per jaar in rekening gebracht. Nadat het geleende bedrag is vrijgegeven, moet u een aanbetaling van Rs 10.000 voor deze scooter storten en daarna gedurende de volgende drie jaar (de periode die door de bank wordt gegeven om de lening terug te betalen), moet u een maandelijks EMI storten van Rs 2.788 per maand.

lees dit ook- Bolero zal Innova watergeel geven, zal van dorp tot stad regeren zodra het komt, zal je gek maken

TVS Jupiter 125 schijf Krachtige motor en kilometrage is ook enorm

afbeelding 2018

Over de motor gesproken, het bedrijf heeft een eencilindermotor van 124,8 cc in TVS Jupiter 125 gegeven. Deze motor genereert een vermogen van 8,15 pk en een maximumkoppel van 10,5 Nm. De transmissie van deze motor is CVT. Wat de kilometerstand betreft, beweert het bedrijf dat TVS Jupiter 125 een kilometerstand van 57,27 km geeft op één liter benzine. Deze kilometerstand is gecertificeerd door ARAI. Dus hier is de informatie over TVS Jupiter 125.

Disclaimer: Dit wordt verteld op basis van informatie en rapporten, voor meer informatie kunt u contact opnemen met hun geautoriseerde dealer, er kunnen enkele wijzigingen optreden in dit bedrag en de bankrentetarieven. Landelijke media bevestigen dit niet.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button