Automobiles

Noch Kia Sonet, noch Hyryder zal het volhouden voor deze krachtige SUV van Honda, die wordt geleverd met krachtige functies en kilometers…


Honda Elevate: Noch Kia Sonet zal het volhouden, noch Hyryder zal het volhouden voor deze krachtige SUV van Honda, sterke eigenschappen en kilometrage zodra deze komt… is aangekondigd. Voor de lancering heeft nu de nieuwe Honda Elevate SUV de klanten bereikt. Dat wil zeggen, het is begonnen de dealers te bereiken. Testrit is ook begonnen bij de dealer voor de nieuwe SUV. Dus laten we het weten.

Lees ook- Bolero zal Innova watergeel maken, zal heersen van dorp tot stad zodra het in zijn nieuwe look komt, zal je gek maken

Honda Elevate Variante informatie

Laat ons je vertellen dat Honda geen informatie heeft gegeven over de varianten van de nieuwe Elevate. De gelekte brochure suggereert echter dat het nieuwe model beschikbaar zou kunnen zijn in 4 uitrustingsniveaus: SV, V, VX en ZX. Honda biedt LED-projectorkoplampen en LED-achterlichten, start-stopdrukknoppen en automatische AC aan vanaf de basisvariant zelf. De V-variant krijgt een 8-inch touchscreen infotainmentscherm met draadloos Android Auto en Apple CarPlay, multifunctioneel stuur, connected car tech en achteruitrijcamera.

Honda Elevate Kenmerken van

afbeelding 1990

Lees ook- Een SUV van Punch in 6 lakhs, aantrekkelijk uiterlijk en krachtige functies, kilometerstand is ook vol

Over de functies gesproken, de VX-uitvoering van Elevate wordt geleverd met LaneWatch-camera, 17-inch dual-tone legeringen, een enkelvoudig schuifdak, 7-inch semi-digitale instrumentenconsole, LED-projectormistlampen, automatisch opvouwbare ORVM’s, draadloos opladen van telefoons , 6- De speaker wordt voorzien van een geluidsinstallatie en dakrails. De topuitvoering van de ZX krijgt ook ADAS, een groter 10,25-inch infotainmentscherm met touchscreen, een geluidssysteem met 8 luidsprekers, 6 airbags, verchroomde deurgrepen, kunstleren bekleding en automatisch dimmende IRVM’s.

Honda Elevate Krachtige motor en kilometerstand

afbeelding 1991

Qua motor wordt de nieuwe Elevate geleverd met een 1,5-liter 4-cilinder atmosferische benzinemotor, die 121 pk en 145 Nm koppel zal genereren. Transmissie-opties omvatten een handgeschakelde zesversnellingsbak en een CVT-automaat met zeven versnellingen. De kilometerstand van de Elevate zal oplopen tot 16,92 kmpl. Honda zal geen hybride versie van de SUV aanbieden. Tegen 2025 zal echter een volledig elektrisch model worden ge├»ntroduceerd. En de concurrentie zal worden gezien vanuit Kia Sonet, Toyota’s Hyrider.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button