Automobiles

Om Honda City en Amaze te kopen zal er vanaf september meer geld betaald moeten worden, waardoor het bedrijf de prijs gaat verhogen


Om Honda City en Amaze te kopen zal er vanaf september meer geld betaald moeten worden, waardoor het bedrijf de prijs gaat verhogen

Honda Cars India gaat vanaf september de prijzen van zijn voertuigen verhogen. Het bedrijf zei dinsdag dat het de beslissing heeft genomen om de impact van de stijgende kosten te verminderen. Het autobedrijf verkoopt momenteel twee modellen – City en Amaze – op de binnenlandse markt. Het bedrijf zei echter niet met hoeveel het de prijzen van de voertuigen zou verhogen.

Dwang om de prijs te verhogen na het verhogen van de kosten

Kunal Bahl, Vice President (Sales & Marketing) van Honda Cars India zei: “We proberen zoveel mogelijk kostendruk op te vangen. We zullen vanaf september de prijzen van City en Amaze herzien om de impact van de stijgende kosten gedeeltelijk te compenseren.” Hij zei dat het bedrijf momenteel aan het beslissen is hoeveel de prijzen zullen stijgen.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button