Automobiles

Mahindra Scorpio is verkrijgbaar voor de helft van de prijs van de showroom, geen wachttijd, geen boeking, kijk hoe


Mahindra Scorpio is verkrijgbaar voor de helft van de prijs van de showroom, geen wachttijd, geen boeking, kijk hoe

Mahindra Scorpio is verkrijgbaar voor de helft van de prijs van de showroom, geen wachttijd, geen boekingscyclus, kijk hoe. Er is meer dan één SUV in de autosector, maar er is er één in het aanbod van SUV’s op de markt, Mahindra Scorpio, die samen met zijn bedrijf een populaire SUV in zijn segment is. Mahindra heeft onlangs zijn N- en Classic-varianten op de markt gebracht. Veel mensen denken erover om het te nemen, maar kunnen het niet nemen vanwege het budget. Vertel je dan over het nemen ervan, dat je met een laag budget kunt nemen, en vertel je dat deze aanbiedingen die beschikbaar zijn op tweedehands Mahindra Scorpio-modellen afzonderlijk online beschikbaar zijn. Afkomstig van de website die zich bezighoudt met het kopen en verkopen van tweedehands voertuigen en deze als derde partij vermeldt. Dus laten we het weten.

Lees ook – Waarom K10 kopen als Alto 800 beschikbaar is voor 80 duizend, Pracht komt niet eens in deze prijs, de kilometerstand is ook geweldig

Mahindra Schorpioen showroomprijs

Laten we het allereerst hebben over de prijs en vervolgens over Mahindra Scorpio Classic, die u Rs 13 lakh tot Rs 16,81 lakh kost als u hem in de showroom koopt. Als je niet zo’n groot budget hebt om deze SUV te kopen, bekijk dan hier de details van de aanbiedingen op tweedehands modellen van Scorpio, waarmee je deze SUV voor minder dan de helft van de prijs kunt krijgen. Laten we het verder weten.

Eerste deal van Mahindra Scorpio Tweedehands

foto 2436

Over de eerste deal gesproken: de eerste deal die beschikbaar is op tweedehands Mahindra Scorpio is beschikbaar op OLX. Hier vindt u een model uit 2016 van deze SUV met Delhi-kentekenplaat, die eerst eigendom was van de auto. De verkoper heeft de prijs van deze SUV op Rs 6 lakh gehouden. Maar bij aankoop is er geen financieringsplan of aanbieding beschikbaar bij de verkoper.

Deze tweede deal is beschikbaar op Mahindra Scorpio Second Hand

De tweede deal van vandaag voor Mahindra Scorpio Second Hand is beschikbaar op de DROOM-website. Hier is een model Scorpio uit 2017 te koop aangeboden met een Gurgaon-registratie. De verkoper heeft voor deze SUV een prijs van Rs 7,10 lakh vastgesteld. Bij aankoop van deze SUV krijgt de klant ook de mogelijkheid van een eenvoudig financieringsplan.

lees dit ook- Hoeveel kwamen en gingen, maar deze SUV Bolero heeft niet eens haar gekregen, hij krijgt het volledige aantal kilometers en een krachtige motor tegen een lage prijs

Dit is de derde deal die beschikbaar is op Mahindra Scorpio Second Hand

afbeelding 2437

Laten we u nu vertellen dat de derde en laatste deal van vandaag die beschikbaar is voor het tweedehands Mahindra Scorpio-model op de CARTRADE-website staat. Hier is het 2018-model van Mahindra Scorpio met Delhi-nummerplaat vermeld. Voor deze SUV is een prijs van Rs 8 lakh aangehouden en het financieringsplan is ook beschikbaar bij aankoop.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button