Automobiles

Dit zijn de A, B, C en D van autorijden, begrijp dat alles gemakkelijk zal zijn, je zult een zware bestuurder worden


Dit is hoe A, B, C en D van autorijden dit begrijpen, alles wordt gemakkelijk, je wordt een zware bestuurder. Er zijn elke dag veel voertuigen op de weg, maar er is een probleem met veel mensen dat ze niet kunnen autorijden, en vertel hen dan dat ze minimaal 18 jaar oud moeten zijn om een ​​rijbewijs te krijgen in India. Pas na het behalen van een rijbewijs mag u een motorvoertuig besturen. Pas nadat dit permanente rijbewijs is gemaakt. Tijdens de leerrijbewijsperiode leer je beter autorijden. Maar om autorijden te leren, moet u enkele basisprincipes kennen. Hoewel er veel dingen met autorijden te maken hebben, moet je in het allereerste begin weten wat de A, B, C en D zijn, waarover we gaan vertellen A, B, C en D alleen symbolisch Er is gesproken. Dus laten we het weten.

Lees ook – Verlaat Ertiga, XUV700 zal ook overschaduwd worden door het uiterlijk van de XL7, de snelle kilometerstand en de krachtige motor, hij zal toeslaan zodra hij arriveert

Autolessen A, B, C en D

foto 2543

A: Als we beginnen met het ABCD van autorijden, komt A eerst en betekent dit het gaspedaal. Er is een gaspedaal om de auto te laten accelereren en hiervoor hoeft alleen uw rechtervoet gebruikt te worden. Zorg er altijd voor.

B: Dan komt B IS B staat voor rempedaal. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het rempedaal gebruikt om de auto tot stilstand te brengen. Hiervoor wordt ook de rechtervoet gebruikt. Wanneer het nodig is, haalt u uw rechtervoet van het gaspedaal en trapt u vervolgens het rempedaal in.

foto 2544

Lees ook: Punch to Aone SUV in slechts 6 lakhs, verbluffende look en geweldige functies met een verbazingwekkende kilometerstand

C: Nu komt C, dus C staat voor koppelingspedaal. Het wordt gebruikt om van versnelling te veranderen. De versnellingen worden alleen gewijzigd door erop te drukken en de linkervoet wordt gebruikt om erop te drukken. Houd er rekening mee dat het koppelingspedaal alleen met de linkervoet mag worden ingetrapt. Ook mag de linkervoet op geen enkel pedaal worden gebruikt.

D: D komt als laatste, dus hier betekent D dode peddel. De meeste mensen zullen er niet veel van weten. Eigenlijk wordt het gegeven om het linkerbeen van de bestuurder rust te geven. Je linkerbeen wordt niet veel gebruikt, dus het moet op het dode pedaal worden gehouden om het rust te geven.

Vrijwaring: Deze informatie is uitsluitend bedoeld als suggestie. Vraag altijd informatie aan een deskundige voor meer informatie.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button