Automobiles

Nissan laat Creta’s naam, XUV 300’s premium look, krachtige motor met merkkenmerken achterwege, zie prijs


Nissan zal de naam van de Creta XUV 300’s premium look, krachtige motor met merkkenmerken verwijderen, zie de prijs. Mahindra, de toonaangevende voertuigfabrikant van het land, heeft de nieuwe XUV300 TurboSport op de Indiase markt gelanceerd voor een initiële ex-showroomprijs van Rs 12,90 lakh. Mahindra heeft ook enkele cosmetische wijzigingen aangebracht aan de TurboSport-variant om deze te onderscheiden van de andere uitvoeringen van de XUV300. Laten we meer weten over deze SUV.

lees dit ook – Oneplus’s Dhansu smartphone wordt een ramp voor Iphone, sterke batterij met 108MP camerakwaliteit, zie prijs en uiterlijk

Premium uiterlijk van Mahindra XUV 300

Over het uiterlijk van de Mahindra XUV 300 gesproken: er is niet veel bekend over deze SUV, maar het is bekend dat er veel cosmetische veranderingen te zien zullen zijn in deze SUV. Hij krijgt LED-koplampen en richtingaanwijzers in verschillende stijlen, maar ook achterlichten en grilles aan de voorkant. Aan de buitenkant zijn er veel nieuwe dingen te zien vergeleken met het oude model.

Lees ook: Nissans goedkope mooie auto zal Creta verzwakken, krachtige motor met luxe uitstraling, zie prijs en premium features

Verbazingwekkende kleuropties van Mahindra XUV 300

afbeelding 2637

Over de kleuropties van de Mahindra XUV 300 SUV gesproken: je krijgt drie nieuwe tweekleurige kleuropties, waaronder Wit met zwart dak, Brons met zwart dak en Zwart met wit dak. Over de veranderingen in het interieur gesproken: het krijgt een nieuwe, volledig zwarte thema-optie met rode en zilveren accenten.

Merkkenmerken van Mahindra XUV 300

afbeelding 2635

Over de kenmerken van de Mahindra XUV 300 SUV gesproken: hij is uitgerust met klimaatregeling met twee zones, ruitenwissers met regensensor, automatische koplampen, een elektrisch schuifdak en nog veel meer. Op het gebied van veiligheid krijgt de Mahindra XUV300 veiligheidsvoorzieningen zoals schijfremmen op alle vier de wielen, parkeersensoren voor, 6 airbags, rembediening in bochten, ABS en ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes.

Krachtige motor van Mahindra XUV 300

Als we het hebben over de Mahindra XUV 300-motor, dan is het grootste kenmerk van deze SUV de nieuwe motor. Het is een 1,2-liter turbobenzinemotor die nu is geïntroduceerd met directe injectie. Deze motor kan 130 pk genereren bij 5.000 tpm en een maximumkoppel van 230 Nm bij 1.500-3.750 tpm. Het koppel wordt in de overboost-functie verhoogd tot 250 Nm. Bij deze motor is alleen ondersteuning voor een handgeschakelde zesversnellingsbak te zien.

afbeelding 2639

Varianten van Mahindra XUV 300

Als we het hebben over de varianten van de Mahindra XUV 300 SUV, dan is deze SUV in drie varianten geïntroduceerd. Dit zijn de W6, W8 en W8(O). Over de cosmetische upgrades van de TurboSport-variant gesproken: hij krijgt een glanzend zwarte rand op sommige exterieurelementen. Er zullen ook roodgekleurde accenten worden aangebracht om de sportiviteit van de compacte SUV te versterken.

afbeelding 2640

Mahindra XUV 300 Prijs

Als we het hebben over de prijs van de Mahindra XUV300, dan begint de prijs van de Mahindra SUV vanaf Rs 10 lakh ex-showroom. Op de Indiase markt zal de Mahindra XUV300 SUV concurreren met de turbovarianten van Renault Kiger, Hyundai Venue, Tata Nexon, Nissan Magnite en Kia Sonet.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button