Automobiles

Kia brengt zijn krachtige SUV in een nieuwe avatar ter vervanging van de XUV300 en Venue op de markt


Kia brengt zijn krachtige SUV in een nieuwe avatar ter vervanging van de XUV300 en Venue op de markt. Er is meer dan één SUV in de Indiase autosector en autofabrikant Kia lanceerde in 2020 de subcompacte SUV Sonet, mensen houden van deze SUV in India. Kia Motors bereidt zich voor op de introductie van zijn facelift-model door binnenkort de Sonet te updaten. Dit is onlangs ontdekt tijdens het testen en heeft enkele hints gegeven met betrekking tot de ontwerpupdate, dus laten we het weten…

Lees ook: Een SUV van Punch werd gebracht door 1 lakh te betalen, samen met het coole uiterlijk krijg je ook de kilometerstand, de functies zijn ook geweldig

Verbazingwekkende look van de facelift van Kia Sonet

Over het uiterlijk gesproken: ondanks dat ze volledig bedekt waren, waren de koplampen zichtbaar op de foto’s, wat erop wijst dat het faceliftmodel scherp uitziende L-vormige LED-DRL’s zal krijgen. De diamantgeslepen lichtmetalen velgen zijn in het prototype te zien met een compleet nieuw ontwerp. De huidige Sonet krijgt horizontaal gestapelde achterlichten, terwijl uit de spionagefoto’s blijkt dat het komende faceliftmodel een nieuw verticaal achterlichtontwerp zal krijgen.

Aantrekkelijk interieur is te vinden in de facelift van Kia Sonet

Afbeelding 2838

Over het interieur van de auto gesproken: deze kan ook ontwerpupdates krijgen, zoals een nieuwe middenconsole, een nieuw kleurthema en enkele nieuwe functies. De Kia Sonet is al een auto met veel features in zijn segment, die is uitgerust met een 10,25-inch touchscreen-systeem, een digitaal instrumentenpaneel, een elektrisch schuifdak, connected technologie, enz.

Krachtige aandrijflijn vind je terug in de facelift van Kia Sonet

afbeelding 2839

lees dit ook- Of het nu Baleno is of een ander, hij kan niet eens een stukje voor Tata’s sterke ijzeren auto staan, hij haalt ook de volle kilometerstand

De facelift van de Kia Sonet wordt waarschijnlijk aangedreven door dezelfde aandrijflijn als het huidige model, die bestaat uit een 1,2-liter viercilinder NA-benzinemotor met een vermogen van 82 pk en een 1,0-liter driecilinder turbobenzinemotor met een vermogen van 118 pk. vermogen en een 1,5-liter dieselmotor die 113 pk vermogen kan genereren. De verwachting is dat de prijs van het komende faceliftmodel hoger zal zijn dan het huidige model. Momenteel varieert de prijs van de huidige Kia Sonnet van Rs 7,79 lakh tot Rs 14,89 lakh, ex-showroom.

De facelift van Kia Sonet kan met hen concurreren

Qua concurrentie concurreert de Kia Sonet met auto’s als de Hyundai Venue, Mahindra XUV300 en de aanstaande Nexon-facelift in India.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button