Automobiles

Kia’s MPV concurreert met Ertiga, met krachtige motor en geweldige features


Deze MPV van Kia concurreert met Ertiga, is aanwezig met krachtige motor en beschikt bovendien over de beste eigenschappen. Naast hatchbacks en SUV’s is er nog een autosegment in het land waar veel vraag naar is. De naam van dit segment is MPV (Multi Purpose Vehicle). Met meer zitcapaciteit en betere rijkwaliteit is een MPV veel praktischer en betaalbaarder dan een SUV met 5 zitplaatsen. De 7-zits Multi Purpose Vehicle (MPV) waar we het hier over hebben is de Kia Carens. Het is inmiddels 2 jaar geleden dat Kia Carens op de markt kwam en deze MPV valt zeer in de smaak bij de klanten. Deze auto met zeven zitplaatsen geeft in zijn segment zware concurrentie aan Maruti Ertiga, Mahindra Marazzo en Renault Triber op het gebied van vermogen en uitrusting. Dus laat het ons weten..

lees dit ook- Alto 800 wordt van jou door 65.000 roepies te betalen, geen lening of EMI-gedoe, weet hoe

Krachtige motor van Kia Carens

Wat de motor betreft, heeft het bedrijf meerdere motoropties gegeven in de Carens. Er zijn hoofdzakelijk drie soorten motoren in gegeven. De eerste is een 1,5-liter benzinemotor (115 pk/144 Nm), gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De tweede motor is daarentegen een 1,5-liter turbobenzinemotor (160 pk/253 Nm), waarmee een iMT-6-versnellingsbak of een DCT-7-versnellingsbak (automaat met dubbele koppeling) leverbaar is. De derde motor is de 1,5-liter diesel (115 pk/250 Nm), waarmee de keuze is uit een iMT of een automatische zesversnellingsbak. Als je het bekijkt, is het vermogen van de Cairns het beste in zijn concurrentie met het vermogen van 160 pk in de benzinemotor.

Krachtige functies van Kia Carens

foto 3045

Over de functies gesproken, hij krijgt functies zoals een 10,25-inch touchscreen-infotainmentsysteem met draadloos Android Auto en Apple CarPlay, digitaal instrumentenpaneel, cruise control, sfeerverlichting, geventileerde voorstoelen en een enkelvoudig zonnedak. Daarnaast omvat het een elektrisch one-touch-klapsysteem voor de stoelen op de tweede zitrij. De variant met zeven zitplaatsen krijgt een bagageruimte van 216 liter.

Dit is de prijs van Kia Carens

foto 3046

Lees ook: Je kunt een auto mee naar huis nemen die concurreert met de Alto k10 voor slechts Rs 51.000, meet de hele stad met de kilometerstand van 21

De prijs van Kia Carens begint bij Rs 10,45 Lakh en loopt op tot Rs 18,90 (Ex-showroom, Delhi) voor de topvariant. Hij is verkrijgbaar in zes uitvoeringen: Premium, Prestige, Prestige Plus, Luxury, Luxury (O) en Luxury Plus. De MPV is verkrijgbaar in een configuratie met zes en zeven zitplaatsen. Er worden voorbereidingen getroffen om hem binnenkort in een 5-zitsuitvoering uit te brengen.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button