Automobiles

Deze Toyota auto klopt in de ogen van Maruti Suzuki, ook de motor is krachtig met luxe features


Deze Toyota auto klopt in de ogen van Maruti Suzuki, ook de motor is krachtig met luxe features

Deze Toyota auto klopt in de ogen van Maruti Suzuki, ook de motor is krachtig met luxe features. Veel voertuigen worden gezien zodra ze op de weg komen en nu zijn er veel van dergelijke voertuigen op de markt gekomen waarvan de prestaties zo goed zijn dat mensen ze kopen alleen al door de naam te horen. Hoewel de populairste voertuigen op de markt afkomstig zijn van Maruti Suzuki, zijn er enkele segmenten waar voertuigen van andere bedrijven voorop lopen. Vandaag gaan we u vertellen over een auto die onlangs op de Indiase markt is gelanceerd en die de harten van mensen verovert vanwege zijn verdiensten, hier vertellen we u Toyota’s premium MPV Toyota Innova Highcross. het bedrijf is dit jaar gelanceerd. Deze auto is geïntroduceerd in configuraties met 6 en 7 zitplaatsen. Op de markt concurreert deze auto met Maruti Suzuki Invicto, die met dezelfde configuratie en kenmerken wordt geleverd. Dus laat het ons weten..

Lees ook: De auto van Maruti Suzuki, die rijdt zonder een cent te betalen, thuisgebracht zonder een cent te betalen, heeft ook andere kenmerken dan de kilometerstand.

Krachtige motor beschikbaar in Toyota Innova Hycross

Over de motor gesproken: Toyota’s MPV wordt geleverd met twee motoropties, waaronder een 2-liter benzinemotor en een 2-liter hybridemotor. De hybridemotor levert een vermogen van 183,7 pk en een koppel van 188 Nm. Terwijl de benzinemotor een vermogen van 172,9 pk en een koppel van 209 Nm kan genereren. De hybridemotor is gekoppeld aan een e-CVT-versnellingsbak, terwijl de benzinemotor optioneel een CVT-versnellingsbak krijgt. De MPV is gebaseerd op een monocoque-chassis en wordt geleverd met voorwielaandrijving. Over de kilometerstand gesproken: de benzinemotorvariant haalt een kilometerstand van 16,13 kmpl, terwijl de hybride variant een kilometerstand van 23,24 kmpl kan halen.

Toyota Innova Hycross wordt geleverd met geweldige functies

foto 3151

Ik kan je vertellen dat deze MPV Kaif qua features geweldig is. De Innova Highcross is voorzien van een 10-inch touchscreen-infotainmentdisplay, een digitaal bestuurdersdisplay, klimaatregeling met twee zones en geventileerde voorstoelen. De MPV krijgt ook een panoramisch zonnedak, draadloos opladen van telefoons en connected car-technologie. Veiligheidsvoorzieningen omvatten 6 airbags, ABS met EBD, voertuigstabiliteitscontrole (VSC), bandenspanningscontrolesysteem (TPMS), 360 graden camera en parkeersensoren voor en achter. De MPV is ook uitgerust met het Advanced Driver Assistance System (ADAS), dat functies omvat zoals rijstrookassistentie en vertrekassistentie, adaptieve cruisecontrol en automatisch noodremmen.

Lees ook: Hyundai’s auto die een einde wil maken aan de dominantie van Swift is verkrijgbaar voor minder dan de helft van de prijs, hoe weet je dat

Toyota Innova Hycross prijs en varianten

afbeelding 3152

Qua prijs is hij verkrijgbaar in 6 varianten, waaronder G, GX, VX, VX(O), ZX en ZX(O). De prijs voor de ex-showroom in Delhi begint bij Rs 18,82 lakhs en loopt op tot Rs 30,26 lakhs (ex-showroom). Er zijn zitplaatsen in drie rijen. Nadat de achterbank is neergeklapt, beschikt hij over een bagageruimte van 991 liter. Hij krijgt een uitstekende bodemvrijheid van 185 mm.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button