Automobiles

Maruti’s hatchback-auto geeft water aan Tata, kilometerstand is ook A één, kenmerken zijn ook nummer één


Maruti's hatchback-auto geeft water aan Tata, kilometerstand is ook A één, kenmerken zijn ook nummer één

Maruti’s hatchback-auto geeft water aan Tata, de kilometerstand is ook A één, kenmerken zijn ook nummer één, zal verbranden als hij wordt meegenomen. Er zijn veel auto’s op de markt en velen komen en gaan, maar de auto waar we het hier over hebben is de premium hatchback Baleno van Maruti Suzuki. Maruti Baleno was de afgelopen jaren op de markt aanwezig, maar nadat hij in de faceliftversie kwam, steeg de verkoop plotseling. Deze auto wordt maandelijks opgenomen in de top-5 auto’s in de verkooplijst. Vorige maand zelf werd hij na de Swift de best verkochte auto van het land. Het bedrijf heeft er in juli 17.960 exemplaren van verkocht. Maruti Baleno staat altijd in de schijnwerpers vanwege zijn wendbare motor. De auto biedt zowel in de stad als op de snelweg een goed vermogen en pick-up. Dus laten we het weten.

Lees ook: Breng een auto ter waarde van 6 lakhs naar huis door 1 lakh te betalen, Punch heeft coole kilometers en functies, samen met uiterlijk, Contap

Krachtige motor is aanwezig in Maruti Baleno

Wat de motor betreft: de Maruti Baleno wordt aangedreven door een 1,2-liter atmosferische benzinemotor. Deze motor levert een vermogen van 90 pk en een koppel van 113 Nm. Het bedrijf biedt de Baleno ook aan in de CNG-versie. De CNG-variant krijgt 77,49 pk vermogen en 98,5 Nm koppel. Er zijn opties voor een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een AMT-vijfversnellingsbak beschikbaar voor de Baleno. Op CNG is alleen een handgeschakelde versnellingsbak leverbaar. Over de kilometerstand gesproken, deze auto haalt met gemak een kilometerstand van 22,94 kmpl op benzine en 30,61 km/kg op CNG.

Er zijn geweldige functies beschikbaar in Maruti Baleno

foto 3175

Qua features beschikt de Maruti Baleno onder meer over een 9-inch touchscreen-infotainmentsysteem met draadloos Apple CarPlay en Android Auto, Arkamys geluidssysteem, head-up display en cruise control. Het krijgt ook automatische AC, start/stop-knop en keyless entry. Op het vlak van de veiligheid zijn er onder meer 6 airbags, ABS met EBD, elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP), Hill Hold Assist, 3-puntsveiligheidsgordels voor alle passagiers, ISOFIX-verankeringen, parkeersensoren achteraan en 360 graden camera’s voorzien. De Baleno biedt 318 liter bagageruimte.

Lees ook: Mahindra’s MUV in de vorm van een haaivis doodt Innova, ook de kenmerken en de kilometerstand.

Maruti Baleno prijs en varianten

foto 3176

Laten we u vertellen dat Maruti Baleno in vier varianten kan worden gekocht: Sigma, Delta, Zeta en Alpha. De prijs varieert tussen Rs 6,61 lakh en Rs 9,88 lakh (ex-showroom Delhi). Baleno concurreert met Hyundai i20, Tata Altroz ​​en Toyota Glanza.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button