Automobiles

Voor 1 lakh naar huis gebracht, Creta en Punch, de compacte SUV die je overal laat eten, heeft geweldige functies en een geweldige kilometerstand


Creta en Punch, naar huis gebracht voor 1 lakh, de compacte SUV die je overal laat eten, heeft een geweldige kilometerstand en functies. Compacte SUV’s zijn tegenwoordig een hot topic geworden in de autosector in India, dankzij de recente lancering van SUV’s in dit segment met een geweldig ontwerp, krachtige functies, motor en kilometerstand tegen een laag budget. In het huidige aanbod van dit segment hebben we het vandaag over Maruti Brezza, samen met zijn bedrijf een populaire SUV in zijn segment. Deze SUV krijgt veel succes dankzij het ontwerp, de kenmerken, de motor en de kilometerstand in het middensegment. Als u ook op zoek bent naar een compacte SUV in het middensegment, dan is hier een optie om meer te weten te komen over de volledige details van het basismodel van Maruti Brezza, samen met het eenvoudige financieringsplan om hem te kopen, waarin deze SUV beschikbaar zal zijn op een gemakkelijke aanbetaling. Dus laten we het weten..

Lees ook: Breng een auto ter waarde van Rs 6 lakh naar huis door Rs 1 lakh te betalen, Punch heeft geweldige kilometers en functies en ziet er ook uit.

Maruti Brezza prijs en concurrentie

Als we naar de prijs kijken, hebben we het hier over het basismodel van Maruti Brezza, waarvan de startprijs Rs 8.29.000 (ex-showroom) is en deze prijs stijgt tot Rs 9.32.528 onderweg. Maruti Suzuki Brezza concurreert met Tata Nexon, Hyundai Creta, Tata Punch.

Maruti Brezza aanbetaling en EMI-plan

foto 3172

Als u niet zo’n groot budget heeft om het Maruti Brezza-basismodel te kopen, lees dan zonder enige vertraging de details van dit financieringsplan waarin u deze compacte SUV kunt krijgen via een aanbetaling van slechts Rs 1 lakh en een gemakkelijke maandelijkse EMI. Volgens de online financieringsplancalculator kan de bank, als u een budget van Rs 1 lakh heeft, op basis van dit bedrag een lening van Rs 8,32,528 verstrekken. De bank berekent over dit geleende bedrag een rente van 9,8 procent op jaarbasis. Nadat de lening is goedgekeurd, moet u een aanbetaling van Rs 1 lakh doen voor het basismodel van Maruti Suzuki Brezza en daarna elke maand een maandelijks EMI van Rs 17.607 betalen gedurende de komende vijf jaar (de periode die door de bank is bepaald om de lening terugbetalen). Zal gebeuren.

Krachtige motor en kilometerstand van Maruti Brezza

foto 3173

Het basismodel van Maruti Brezza wordt aangedreven door een 1662cc-motor die 101,65 pk produceert bij 6000 tpm en een maximumkoppel van 136,8 Nm bij 4400 tpm. Bij deze motor is een handgeschakelde vijfversnellingsbak leverbaar. Wat betreft de kilometerstand beweert het bedrijf dat deze kilometerstand 17,38 kilometer per liter bedraagt ​​en deze kilometerstand is gecertificeerd door ARAI.

Lees ook: De auto van Tata wordt de tank van de gewone man genoemd, veiliger dan Creta in de prijs van Alto, de kilometerstand is ook geweldig met functies

Kenmerken van Maruti Brezza

Over de kenmerken gesproken: de Maruti Suzuki Brezza is voorzien van een multifunctioneel stuur, een touchscreen-infotainmentsysteem met Android Auto- en Apple CarPlay-connectiviteit, automatische klimaatregeling, een start-stopknop voor de motor, een antiblokkeerremsysteem en dubbele airbags op de voorstoelen. Is gegaan.

Disclaimer: Dit wordt u medegedeeld op basis van informatie en rapporten, voor meer informatie kunt u contact opnemen met hun geautoriseerde dealer, er kunnen enkele wijzigingen optreden in dit bedrag en de bankrentetarieven. Plattelandsmedia bevestigen dit niet.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button