Automobiles

Beste fiets in slechts 1 lakh! Sportieve uitstraling met 67 kmpl kilometerstand, zie prijs en uitrusting


TVS Raider 125 SmartXonnect: Beste fiets in slechts 1 lakh! Sportieve uitstraling met 67 kmpl kilometerstand, zie prijs en uitrusting. Er wordt meer dan één fiets op de markt gebracht. Momenteel is er op de markt een grote vraag naar fietsen die veel kilometers afleggen met een sportieve uitstraling. In een dergelijke situatie past de Raider 125 van TVS daarin omdat de waarde ervan in de markt veel is gestegen omdat hij naast een sportieve uitstraling ook een sportieve uitstraling heeft. geweldige kilometerstand, ook dat voor een lage prijs… laat het ons in detail weten…

lees dit ook – Toyota’s Mini Fortuner zal Creta vervangen, met luxe uitstraling en functies, geweldige kilometerstand van 27,97

SmartXonnect-model van TVS Raider 125 gelanceerd

TVS Motor Company heeft zijn eerste motorfiets gelanceerd via Metaverse, de naam is TVS Raider 125 SmartXonnect. Uitgerust met een 5-inch TFT-display en veel geavanceerde connectiviteitstechnologie, gaan we je vertellen over alle kenmerken en de prijs van deze motorfiets. De topvariant TVS Raider 125 SmartXonnect kost Rs 1 lakh (ex-showroom).

afbeelding 3201

Dhansu-motorvermogen beschikbaar in TVS Raider 125 SmartXonnect

Over de motor van TVS Raider 125 SmartXonnect gesproken, je ziet er een 124,8cc lucht- en oliegekoelde 3V-motor in, die voor deze prijs zeer effectief blijkt te zijn. Deze motor kan een vermogen tot 11,4 pk genereren bij 7.500 tpm en een koppel tot 11,2 Nm bij 6.000 tpm. Hierin krijgt u een versnellingsbak met 5 versnellingen die volledig geautomatiseerd is.

TVS Raider 125 SmartXonnect krijgt waar voor zijn geld

foto 3202

Over de kenmerken van TVS Raider 125 SmartXonnect gesproken, je krijgt er twee rijmodi in te zien: respectievelijk de Power-modus en de Eco-modus. Over zijn topsnelheid gesproken: hij heeft een snelheid van 99 km/u gekregen, wat de snelheid van 0-60 km/u in slechts 5,9 seconden maakt. Deze fiets kan 67 kmpl kilometers afleggen.

TVS Raider 125 SmartXonnect krijgt een uitstekende ophangingskwaliteit

Over de veringskwaliteit van TVS Raider 125 SmartXonnect gesproken, je krijgt telescopische voorvorken en 5 verstelbare monoshock-veringsopstellingen erin. Bij deze fiets met gedeelde stoelen krijg je 17 inch lichtmetalen velgen te zien.

Lees ook: Honda’s nieuwe elektrische scooter zal de vraag naar OLA verminderen, een stijlvolle uitstraling krijgen met een sterk bereik, weet je wanneer deze wordt gelanceerd?

Deze speciale functie is beschikbaar in TVS Raider 125 SmartXonnect

afbeelding 3203

We kunnen je vertellen dat je hierin ook een functie krijgt waarmee nog voordat de olie op is, het Smart Connect-display in de fiets in de automatische modus de navigatie van de dichtstbijzijnde benzinepomp op het scherm weergeeft. In een dergelijke situatie kan in deze fiets benzine worden bijgevuld via de dichtstbijzijnde benzinepomp, nog voordat de olie op is. Hierin biedt het bedrijf ook de functie van stemherkenning. Waarmee je ieder commando aan de fiets kunt geven.

TVS Raider 125 SmartXonnect zit boordevol functies

Als we het hebben over de slimme functies van TVS Raider 125 SmartXonnect, heeft deze een 5-inch TFT-kleurenscherm gekregen. Daarnaast krijg je nog veel meer functies, waaronder Bluetooth- en smartphone-connectiviteit, waarschuwing voor inkomende oproepen, rijanalyses, stem- en navigatieassistentie, ritrapporten en beeldoverdracht.

TVS Raider 125 SmartXonnect-prijs en vele aantrekkelijke kleuropties

Over de prijs van TVS Raider 125 SmartXonnect gesproken: de prijs is gehandhaafd op ₹ 1.00.000 (ex-showroom). Daarnaast krijg je veel aantrekkelijke kleuropties te zien die respectievelijk beschikbaar zijn in Wicked Black, Wicked Black, Striking Red, Blazing Blue en Fiery Yellow.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button