Automobiles

De krachtige auto van TATA zal de troon van Mahindra omverwerpen, krachtige motor met onstuimige uiterlijk, zie prijs en premium kenmerken


Tata’s krachtige auto zal Mahindra’s troon omverwerpen, krachtige motor met een onstuimige uitstraling, zie de prijs en premiumfuncties.Als we het hebben over voertuigen op de markt, wordt er meer dan één SUV gelanceerd. Vroeger waren Tata Sumo, Mahindra Bolero en Tavera te zien in de grote varianten op de markt. In een dergelijke situatie was de Tata SUmo het meest geliefde voertuig. Volgens bronnen is vernomen dat het bedrijf Tata binnenkort een nieuw model van Tata Sumo op de markt gaat brengen, waarin je nieuwe functies en looks kunt krijgen. . Laat ons weten wat er te vinden is in New Tata Sumo….

Lees ook: Vivo’s geweldige smartphone maakt van de drone een vliegend bedje, krachtige batterij met 200 MP camerakwaliteit, zie de prijs

Look van de nieuwe Tata Sumo SUV

foto 3144

Over het uiterlijk en het ontwerp van de komende nieuwe Tata Sumo SUV gesproken: het uiterlijk zal zeer premium zijn, omdat het zal blijken het krachtigste voertuig in deze serie te zijn. Hij heeft een uitstekende LED-verlichting aan de voorkant, LED DRL, gek aan de onderkant, grille met twee sleuven, de achterkant krijgt ook een bumper met nieuw design achterlicht. Wat het uiterlijk een stuk aantrekkelijker maakt.

Lees ook: Je krijgt niet zo’n geweldige auto, zelfs als je voor 6 lakhs naar een lamp zoekt, krijg je kwaliteitskenmerken met een charmante uitstraling

Krachtige motor van de nieuwe Tata Sumo SUV

foto 3146

Volgens bronnen wordt aangenomen dat je in de aankomende nieuwe Tata Sumo SUV een vernieuwde motor kunt krijgen, namelijk een 2,0-liter motor die een vermogen van 176 pk en een koppel van 350 Nm genereert. Daarnaast kunt u er ook een handgeschakelde automatische zesversnellingsbak in krijgen. Hierdoor zal ook de kilometerstand toenemen. In het oude model haalde deze motor een kilometerstand van 14.

Premiumkenmerken van de nieuwe Tata Sumo SUV

afbeelding 3143

Volgens de informatie ontvangen van de bronnen, als we het hebben over de kenmerken van de aankomende nieuwe Tata Sumo SUV, kun je er meer dan één standaardfunctie in zien. Zoals een groot touchscreen infotainmentsysteem, Apple CarPlay met Android Auto, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, geventileerde voorstoelen, elektronisch schuifdak etc. kunnen een grote feature zijn.

Veiligheidskenmerken van de nieuwe Tata Sumo SUV

Als een bedrijf een voertuig produceert, zorgt het het meest voor de veiligheid ervan. In een dergelijke situatie is er volgens de bronnen geleerd dat je daarin enorme veiligheidskenmerken kunt zien. Hierin krijgt u de beste veiligheidsvoorzieningen zoals 6 airbags, ABS met EBD, bandenspanningscontrolesysteem, elektronische stabiliteitscontrole.

foto 3145

Nieuwe Tata Sumo SUV-lancering

Zoals we u kunnen vertellen, heeft het bedrijf geen officiële bevestiging gedaan waardoor het de lanceringsdatum of prijs kan vertellen. Als we het over de oude SUMO hebben, lag de prijs tussen de 6 lakh en 8 lakh. De prijs van de aankomende nieuwe Tata Sumo SUV kan veel hoger zijn dan dit. Wanneer er een update komt, bent u de eerste die hiervan op de hoogte wordt gebracht.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button