Automobiles

Voor slechts Rs 6 lakh is deze SUV lakh keer beter dan Punch of Exter, uitgerust met geavanceerde functies in een luxe uitstraling


Voor slechts Rs 6 lakh is deze SUV lakh keer beter dan Punch of Exter, uitgerust met geavanceerde functies in een luxe uitstraling

Nissan Magnite-SUV: Deze SUV is een miljoen keer beter dan Punch of Exter voor slechts Rs 6 lakh, uitgerust met geavanceerde functies in een luxe uitstraling. Ook qua kilometerstand beter dan anderen. Gezien de toenemende vraag naar betaalbaar geprijsde auto’s met een luxe uitstraling op de markt, heeft Nissan een van zijn coole SUV’s op de markt gebracht, die door het bedrijf een zeer unieke uitstraling heeft gekregen. Daarnaast krijg je ook geweldige functies te zien, samen met een krachtige motor. Laten we dus meer weten over de kenmerken van deze coole SUV van Nissan.

Lees ook: – Je zult geschokt zijn als je de prijs van de badkamer van Nita Ambani kent, deze wordt tot de duurste badkamer ter wereld gerekend.

Kenmerken van de Nissan Magnite SUV

Nissan Magnite, een budget-SUV, kan Tata Nexon overtreffen met 1

Over de features gesproken die beschikbaar zijn in de Nissan Magnite, je zult er veel moderne features in zien, waaronder het 9,0-inch HD touchscreen infotainmentsysteem, ADAS en airbags voor de veiligheid en het zwarte interieuraccent in deze auto. Er is een sierinzetstuk meegeleverd. Het heeft klimaatregeling, een zwarte hemelbekleding, een zwarte zonneklep en zwarte deurbekleding. De auto is voorzien van merkkenmerken zoals een monitorcamera die 360 ​​graden rond kan kijken, de armsteun van de middenconsole met een ventilatieopening achteraan.

Lees ook: – Deze Realme-smartphone veroorzaakte grote schade in de wereld van 5G, gelanceerd met moderne functies tegen een zeer betaalbare prijs

Motor en kilometerstand van Nissan Magnite SUV

20210401063136 Nissan Magnite-showroom20210401063136 Nissan Magnite-showroom

Over de krachtige motor gesproken die beschikbaar is in deze stoere SUV van Nissan: je krijgt de Magnite Kuro Edition 1,0-liter atmosferische benzinemotor die een piekvermogen genereert van 71 pk en 96 Nm en beschikt over een 1,0-liter turbobenzinemotor. krijgt een CVT-optie. Over de kilometerstand van deze auto gesproken, deze geeft u een kilometerstand variërend van 17,9 tot 19,7 kilometer, zoals gecertificeerd door het bedrijf.

Prijs van de nieuwe Nissan Magnite SUV

nissan magnietnissan magniet

Als we het hebben over de prijs van Nissan Magnite, dan begint de vanafprijs van deze coole SUV vanaf Rs 6 lakh. En gaat tot Rs 11 lakh (ex-showroom). Volgens bronnen zal de nieuwe Nissan Magnite rechtstreeks concurreren met grote auto’s als Hyundai Creta en Maruti Brezza.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button