Automobiles

Luxe uitstraling van XUV 300 wordt een uitdaging voor Creta en Brezza, krachtige motor met merkkenmerken, zie prijs


De XUV 300 wordt een uitdaging voor Creta en Brezza. Luxe uitstraling van de XUV 300, krachtige motor met merkkenmerken, zie de prijs. De grootste autofabrikant van het land, Mahindra, heeft de XUV300 op de Indiase markt gelanceerd met een vanafprijs van Rs 12,90 lakh. Mahindra heeft ook enkele cosmetische wijzigingen aangebracht aan de TurboSport-variant om deze te onderscheiden van andere uitvoeringen van de XUV300. Laten we meer weten over deze SUV

Lees ook: De charmante look van de Alto 800 zal al het werk doen van de Punch, krachtige motor met premium functies, zie de prijs

Luxe uitstraling van Mahindra XUV300 SUV

afbeelding 1098afbeelding 1098

Over het uiterlijk van Mahindra XUV300 gesproken, er is niet veel over bekend. Maar het is bekend dat er in deze SUV veel cosmetische veranderingen te zien zullen zijn. Hierin zullen LED-koplampen en richtingaanwijzers in verschillende stijlen, evenals achterlichten en grilles aan de voorkant te zien zijn. Er zullen veel nieuwe dingen aan de buitenkant te zien zijn in vergelijking met het oude model.

Lees ook: Vivo gooit binnenkort zijn troefkaart in de 5G-wereld, krachtige batterij met 200 MP camerakwaliteit zal DSLR’s vernietigen.

Geweldige kleuroptie van Mahindra XUV300 SUV

Afbeelding 1100Afbeelding 1100

Over kleuropties gesproken: je hebt drie nieuwe tweekleurige kleuropties in Mahindra XUV300, waaronder wit met zwart dak, brons met zwart dak en zwart met wit dak. Over de veranderingen in het interieur gesproken: er zal een nieuwe geheel zwarte thema-optie met rode en zilveren accenten in te zien zijn.

Merkkenmerken van de Mahindra XUV300 SUV

Hij zal worden uitgerust met klimaatregeling met twee zones, ruitenwissers met regensensor, automatische koplampen, een elektrisch schuifdak en nog veel meer functies. Op het gebied van veiligheid zal de Mahindra XUV300 beschikken over veiligheidsvoorzieningen zoals schijfremmen op alle vier de wielen, parkeersensoren vooraan, 6 airbags, rembediening in bochten, ABS en ISOFIX-bevestiging voor kinderzitjes.

foto 1101foto 1101

Krachtige motor van Mahindra XUV300 SUV

Als we het hebben over de Mahindra XUV300-motor, dan is het grootste kenmerk van deze SUV de nieuwe motor. Het gaat om een ​​1,2-liter turbobenzinemotor die nu met directe injectie wordt aangeboden. Deze motor kan tot 130 pk genereren bij 5.000 tpm en een maximumkoppel van 230 Nm bij 1.500-3.750 tpm. De overboostfunctie verhoogt het koppel tot 250 Nm. Bij deze motor is alleen ondersteuning voor een handgeschakelde zesversnellingsbak te zien.

foto 1103foto 1103

Varianten van Mahindra XUV300 SUV

Als we het over varianten hebben, is de Mahindra XUV300 SUV in drie varianten geïntroduceerd. Dit zijn W6, W8 en W8(O). Over de cosmetische upgrades van de TurboSport-variant gesproken: het zijn glanzend zwarte afwerkingen op sommige exterieurelementen. Er zullen ook roodgekleurde accenten worden aangebracht om de sportiviteit van de compacte SUV te versterken.

foto 1102foto 1102

Mahindra XUV300 SUV-prijs

Als we het over de prijs hebben, begint de prijs van de Mahindra XUV300 SUV vanaf Rs 10 lakh ex-showroom. Op de Indiase markt zal de Mahindra XUV300 SUV concurreren met turbovarianten van Renault Kiger, Hyundai Venue, Tata Nexon, Nissan Magnite en Kia Sonet.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button