Automobiles

Verlaat Pulsar! Mensen zijn gek op deze fiets, die 67 kmpl kilometers aflegt, zie de prijs, de kenmerken en het stijlvolle uiterlijk.


Verlaat Pulsar! Mensen zijn gek op deze fiets, die 67 kmpl kilometers aflegt, zie de prijs, de kenmerken en het stijlvolle uiterlijk. Tegenwoordig neemt de vraag naar deze coole fiets van TVS snel toe op de markt waardoor deze door mensen wordt gekocht. Tegenwoordig willen mensen een goede kilometerstand en een sportieve uitstraling, maar dit is bij maar heel weinig fietsen te zien. De naam van deze fiets is TVS Raider 125, als u ook op zoek bent naar een fiets met kilometerstand en sportieve uitstraling, dan kan dit de beste optie voor u zijn. Laat het ons weten….

Het uiterlijk van TVS Raider 125 is zeer stijlvol

Over het uiterlijk van de TVS Raider 125 gesproken: hij heeft een slimme LED-koplamp, een koplampkap in carrosseriekleur, een split-style zadel, een aluminium handgreep en een gedeeld zadel dat deze fiets een stijlvolle uitstraling geeft.

Lees ook: Breng de krachtige fiets Hero Splendor Plus mee naar huis voor slechts 15.000 roepies, ken de details van de aanbiedingen samen met de fiets.

De motor van TVS Raider 125 is ook krachtig

Over de motor van de TVS Raider 125 gesproken: deze heeft een luchtgekoelde motor van 124,8 cc die een maximaal vermogen van 11,4 pk en een maximumkoppel van 11,2 Nm kan genereren. Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Het bedrijf beweert dat deze fiets een kilometerstand van 67 kmpl kan halen.

TVS Raider 125 heeft slimme functies

Over de kenmerken van de TVS Raider 125 gesproken: hij heeft een 5-inch TFT-scherm met SmartXonnect, aan/uit-schakelaar voor de motor, ondersteuning voor opladen via USB, Bluetooth-connectiviteit, smartphone-connectiviteit met TVS-app, zijstandaardwaarschuwing, sms-waarschuwing, oproepwaarschuwing, stem en veel Er zijn geweldige functies zoals navigatiehulp aanwezig.

Wat is de topsnelheid van TVS Raider 125?

TVS Raider 125 heeft twee verschillende rijmodi: respectievelijk de ECO- en Power-modus. Deze fiets bereikt een snelheid van 0-60 km/u in slechts 5,9 seconden. Over de topsnelheid van deze fiets gesproken: hij kan een snelheid van 99 km/u halen.

Lees ook: Hyundai’s meest verbazingwekkende auto ging kapot door schade aan Tata Punch, zie de prijs met een hoge kilometerstand en geavanceerde functies.

Deze speciale functie is beschikbaar in TVS Raider 125

TVS Raider 125 heeft een speciaal kenmerk dat bij geen enkele andere fiets te zien is. Deze functie toont de locatie van benzinepompen in de buurt op het smartdisplay, zelfs voordat je fiets zonder benzine komt te zitten, zodat je de fiets niet hoeft te duwen.

TVS Raider 125 prijs- en kleuropties

Over de prijs van TVS Raider 125 gesproken: de prijs begint bij ₹ 97.054 en loopt op tot ₹ 1.06.573. Dit is de prijs af showroom. Je kunt het ook gemakkelijk op EMI kopen. Hierin krijg je kleuropties te zien zoals Blazing Blue, Striking Red, Fiery Yellow, Wicked Black.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button