Automobiles

De nieuwe Aprilia RS457 komt de dag tonen aan de KTM RC 390, zie prijs en kenmerken


Aprilia RS457 Prijs: Er wordt al lang over de Aprilia RS 457 gesproken, deze motorfiets maakte pas een paar maanden geleden zijn werelddebuut. Hierna werd deze motor ook tentoongesteld tijdens de GP van India. Dit is het instapmodel van het bedrijf en zal concurreren met de KTM RC 390 op de Indiase markt. Daarnaast zal de binnenkort gelanceerde Kawasaki Ninja 500 ook de sterren van de dag laten zien, er werd reikhalzend uitgekeken naar de prijzen, die nu voorbij zijn. Aprilia heeft de prijzen van RS457 voor de wereldmarkt bekendgemaakt. De prijs van de nieuwe Aprilia RS457 begint bij Rs 5,66 lakh ($6.799), wat de prijs is van de Prismatic Dark- en Opalescent Light-kleurmodellen. Terwijl de prijs van de Racing Stripes-variant Rs 5,74 lakh ($6.899) zal zijn.

Canadese prijzen

Lees ook –Honda’s glanzende motor is gekomen om de chutney van Pulsar te maken en zal met zijn krachtige motor en antieke kenmerken de vlag op de markt zwaaien.

De prijs van de Aprilia RS457 in Canada is Rs 4,71 lakh (C$7,799) voor de Prismatic Dark en Opalescent Light kleurmodellen, terwijl de Racing Stripes-variant Rs 4,83 lakh (C$7,999) kost. Volgens India lijken deze prijzen wellicht hoger. Maar aangezien de Aprilia RS457 in India zal worden gemaakt, kunnen we een lagere prijs verwachten in vergelijking met de VS en Canada.

Krachtige motor en geweldige functies

Lees ook – Deze 4 SUV’s staan ​​bekend om het behalen van de hoogste kilometerstand. Ken hun volledige informatie.

De Aprilia RS457 heeft een 457cc, als we het over de motor hebben, is het een zeer krachtige vloeistofgekoelde parallel-twin-motor, die wordt geleverd met een versnellingsbak met 6 versnellingen. Deze motor levert maar liefst 47 pk. De motorfiets beschikt over features als USD vork, 17 inch wielen, schijfremmen aan beide zijden, tractiecontrole, quickshifter en TFT dashboard etc.

concurrentie

Deze motorfiets zal Aprilia’s belangrijkste rivaal, de KTM RC 390, in India verpletteren. Het heeft ook veel goede eigenschappen, waaronder ook schakelbaar ABS. Nu de update binnenkort beschikbaar is, kan de RC 390 echter een verstelbare vering krijgen. Daarnaast is er ook een nieuwe 399cc eencilindermotor te vinden, zoals de 390 Duke, die 45,3 pk en 39 Nm koppel kan genereren.

Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button