Automobiles

Deze Mahindra SUV is de eerste keuze van politici, naast krachtige eigenschappen is de kilometerstand ook sterk.


Deze Mahindra SUV is de eerste keuze van politici, samen met krachtige eigenschappen, de kilometerstand is ook hoog, momenteel wordt de hoogste vraag in het land gezien naar SUV-auto’s en blijft de SUV van Mahindra het meest besproken. van Mahindra’s SUV’s op off-road is duidelijk, in een dergelijke situatie is er één SUV van Mahindra die populair is van dorp tot stad. En hij wordt ook wel de favoriete auto van politici genoemd. Hier hebben we het over Mahindra’s krachtige SUV Scorpio-N. Scorpio-N staat bekend om zijn sterke eigenschappen en krachtige motor en het bedrijf biedt hem aan in 6- en 7-zitsconfiguratie. Dus laat het ons weten..

Lees ook: Maruti’s luxe SUV maakt een einde aan de dominantie van Creta met zijn uitstekende kilometerstand van 25, geavanceerde functies zijn ook inbegrepen.

Scorpio-N’s motor en sterke kilometerstand

foto 1109

Als we naar de motor kijken, heeft deze twee motoropties: een 2,2-liter dieselmotor met een vermogen van 132 pk en een 2,0-liter benzinemotor met een vermogen van 203 pk. En beide motoren worden standaard geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Als we het over kilometerstand hebben, beweert het bedrijf dat het een kilometerstand van 16 km per liter kan halen.

Krachtige kenmerken van Scorpio-N

foto 1110foto 1110

Als we naar de kenmerken kijken, omvat het een 8-inch touchscreen-infotainmentsysteem, cruise control, dual-zone climate control, 6-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, camera’s voor en achter, semi-digitaal instrumentenpaneel, enkelvoudig schuifdak, 6 airbags, heuvelfuncties zoals hulpcontrole, ABS met EBD, elektronische stabiliteitscontrole en bandenspanningscontrolesysteem zijn beschikbaar.

Schorpioen-N prijs

afbeelding 1111afbeelding 1111

Lees ook: Maruti’s krachtige auto met een kilometerstand van 36, kreeg hem voor Rs. 32.000, de kenmerken en de motor zijn ook geweldig.

Over de prijs gesproken, deze SUV is verkrijgbaar in zeven kleuren: Dazzling Silver, Deep Forest, Grand Canyon, Everest White, Napoli Black, Red Rage, Royal Gold en 5 varianten, en de prijs begint vanaf Rs 13,26 lakh ex-showroom tot Rs 24,53 lakh Rs lakh gaat naar de ex-showroom. Deze SUV concurreert met SUV’s als Tata Safari, Hyundai Creta.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button