Automobiles

Niet iPhone en DSLR, deze smartphone zal voor opschudding zorgen op de markt zodra hij op de markt komt. Naast het geweldige uiterlijk zullen de functies ook geweldig zijn.


Niet iPhone en DSLR, deze smartphone zal voor opschudding zorgen op de markt zodra hij op de markt komt. Naast het geweldige uiterlijk zullen de functies ook geweldig zijn.

Niet iPhone en DSLR, deze smartphone zal voor opschudding zorgen op de markt zodra hij op de markt komt, samen met een geweldig uiterlijk, de functies zullen ook geweldig zijn, de OnePlus-telefoon staat bekend om zijn naam, laten we je vertellen dat OnePlus-smartphones heel populair zijn geliefd op de Indiase markt. Het bedrijf biedt smartphones met premiumfuncties tegen lage prijzen. Het bedrijf heeft veel geweldige smartphones beschikbaar in alle drie de segmenten, budget, vlaggenschip en premium. Nu bereidt OnePlus zich voor op de lancering van zijn nieuwe smartphone OnePlus 12. Hoewel er nog even tijd is voor de lancering van deze smartphone, is de discussie daarover al losgebarsten. Hoewel de officiële informatie nog niet is onthuld, kunt u ons dit wel laten weten.

Lees ook: Redmi’s krachtige smartphone, die verkrijgbaar is voor Rs 8.500, heeft uitstekende camera’s en geweldige specificaties.

OnePlus 12 smartphone-uiterlijk en ontwerp

foto 1090

Als we naar het uiterlijk kijken, kunnen we u vertellen dat OnePlus 12 volgens de informatie qua ontwerp vergelijkbaar kan zijn met OnePlus 11. Hierin zijn de waarschuwingsschuif en de aan/uit-knop aan de rechterkant vervangen. Aan de linkerkant bevinden zich de volumeknoppen. Het achterpaneel is ontworpen met een glazig ontwerp. OnePlus 12 wordt mogelijk gelanceerd met zeer dunne randen.

OnePlus 12 smartphonecamera

Er komt informatie naar buiten over de OnePlus 12-camera dat er een DSLR-achtige camera in te zien is. Daarnaast kan het een primaire en ultrabrede camera van 50-50 megapixels krijgen. Ook zal hij worden voorzien van een 64 megapixel periscoopsensor.

OnePlus 12 smartphonefuncties

foto 1091foto 1091

Als we kijken naar de opwindende features van OnePlus 12, kan deze smartphone volgens lekken worden geleverd met snelladen van 150 W. Daarnaast is dit apparaat ook voorzien van 50 W draadloos opladen. Het display zal een resolutie van 2K hebben waarin een OLED-displaypaneel te vinden is. Hierin krijgen klanten een groot display van 6,7 inch. Hierin kunnen gebruikers de ondersteuning krijgen van Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Al deze dingen zijn erin te zien.

OnePlus 12 Lancering van smartphones

foto 1092foto 1092

Lees ook: Breng de krachtige scooter van TVS, die de heerschappij van Activa wegnam, mee naar huis voor Rs 15.000, ook dat met een kilometerstand van 60.

Laat ons u vertellen dat officiële informatie met betrekking tot de lancering van OnePlus nog niet is onthuld. De details ervan zijn echter al naar voren gekomen. De eerste look van deze aankomende vlaggenschip-smartphone is onthuld. Over het geheel genomen kan OnePlus 12 een geüpgradede versie zijn van de OnePlus 11 van het bedrijf. Over het geheel genomen zal deze telefoon de iPhone uitdagen. Alle informatie is echter aan u verstrekt op basis van rapportages.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button