Automobiles

Honda SP125 motor gaat concurreren met Pulsar 125, zie de prijs met luxe uitstraling en krachtige motor


Honda SP125 motor gaat concurreren met Pulsar 125, zie de prijs met luxe uitstraling en krachtige motor

De Honda SP 125-motor is gaan concurreren met de Pulsar 125, zie de prijs. Met zijn luxe uitstraling en krachtige motor staat de Honda SP 125-fiets al in de bestverkochte lijst. Bovendien zijn mensen het nog leuker gaan vinden in de nieuwe avatar, bij de fietsen van dit segment die op de markt verkrijgbaar zijn, krijg je een luxe uitstraling samen met beter vermogen en betere pick-up. Laten we u er daarom gedetailleerde informatie over geven.

Lees ook:-Nissans nieuwe beste SUV is de strijd aangegaan met Creta, een kilometerstand van 20 km en geweldige functies verrasten iedereen.

Controleer de prijs van de Honda SP 125-fiets

In India zijn mensen gek op motorfietsen met kilometerstand, daarom worden 125cc-fietsen in het land het meest verkocht. Het bedrijf Honda heeft de prijs van deze motorfiets op Rs 85.131 gehouden, af-showroom, wat vrij laag is en de prijs af-showroom van het schijfremmodel is Rs. De showroomprijs is op Rs 89.131 gehouden en vanwege de prijs kopen mensen het nu in grote hoeveelheden en mensen vinden het ook leuk. Deze fiets concurreert met de Pulsar 125 met goede eigenschappen.

Kenmerken van de Honda SP 125-fiets zijn heel bijzonder

Hoewel er veel 125 cc-motorfietsen op de markt worden verkocht, leveren slechts enkele daarvan een betere kilometerstand en uitstekende prestaties op. Het Honda-bedrijf heeft nog veel meer functies aan deze motorfiets toegevoegd. Laten we u vertellen dat deze motorfiets niet alleen een telescopische vering en een volledig digitaal instrumentenpaneel heeft gekregen, maar ook tubeless banden en een start/stop-schakelaar, die behoorlijk krachtig is en u zult Ik zie veel nieuwe dingen in deze fiets, die behoorlijk krachtig is.

Honda SP125 motor gaat concurreren met Pulsar 125, zie de prijs met luxe uitstraling en krachtige motor

Lees ook:-Realme’s 5G-smartphone maakt een einde aan de iPhone, zie prijs en functies met 5000mAh-batterij

De motor van de Honda SP 125-fiets is krachtig.

Honda SP125-fiets, die is gaan concurreren met de Pulsar 125, met luxe uitstraling en krachtige motor, zie de prijs, je moet je ervan bewust zijn dat Honda een bekend productiebedrijf voor tweewielers is geworden op de Indiase automarkt, dat een Er is een andere invloed in de hoofden van de Indiërs. Het is klaar en klaar. Deze fiets kan een kilometerstand van 72 km per liter halen. Laten we u vertellen dat deze motor een 125cc PGM-FI-motor heeft die behoorlijk krachtig is en een maximaal vermogen van 10,88 pk en een maximumkoppel van 10,9 Nm kan genereren, wat zeer wordt gewaardeerd en het is een BS6-fase. Voldoet aan de 2 criteria en is ook behoorlijk krachtig.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button