Automobiles

De 7-zitsauto van Renault gaat voor opschudding zorgen op de markt, er zal een brullend geluid te horen zijn, zie kenmerken en prijs


De 7-zitsauto van Renault gaat voor opschudding zorgen op de markt, er zal een brullend geluid te horen zijn, zie kenmerken en prijs

Renault Ribber: De 7-zitsauto van Renault zal voor opschudding zorgen op de markt, het geluid van de bewaker zal gehoord worden, zie de kenmerken en prijs, Renault Triber zal voor opschudding zorgen in de markt met zijn luxe uitstraling en nieuwe kenmerken. zeer binnenkort op de Indiase markt gelanceerd. Kan verschijnen in. Dit voertuig kan met een vernieuwde motor op de markt worden gebracht. U zult een nieuwe look in dit voertuig zien. De intrede van dit voertuig kan gevolgen hebben voor veel voertuigen met 7 zitplaatsen. Laten we u in detail over deze auto vertellen.

Deze geweldige auto van Renault kan voor opschudding op de markt zorgen. Het heeft veel erkenning gekregen als de beste en populaire auto van het bedrijf Renault. Niet alleen dit, je krijgt veel soorten functies in deze auto, maar nu bereidt hij zich voor om hem in een nieuwe avatar te lanceren. Dit voertuig is leverbaar met 7 zitplaatsen, waarna ook de motor flink verbeterd gaat worden. Je ziet veel nieuwe updates in deze Renault-auto.

Lees ook: Golf van geluk op Rakshabandhan, prijs van binnenlandse gasfles gedaald…

Renault Triber Functies

Renault wordt binnenkort met veel features op de markt geïntroduceerd. Deze MPV met zeven zitplaatsen behaalde in de Global NCAP-crashtest een veiligheidsscore van 4 sterren voor volwassen inzittenden en 3 sterren voor de veiligheid van kinderen. Qua veiligheidsuitrusting zijn er onder meer vier airbags, ABS met EBD, achteruitparkeersensor en een parkeercamera aan de achterzijde te zien. Renault Triber gaat voor opschudding zorgen op de markt, daarnaast krijg je een 1,0 liter driecilinder benzinemotor, een versnellingsbak met handgeschakelde vijfversnellingsbak en een automatische zender. Je krijgt deze Renault-auto met geweldige specificaties.

Renault Triber - Wikipedia

Daarnaast zul je nog veel meer features van Renault terugzien. Qua veiligheidsuitrusting is hij te zien met vier airbags, ABS met EBD, achteruitrij-parkeersensoren, een parkeercamera achteraan en meer. Deze MPV met zeven zitplaatsen behaalde in de Global NCAP-crashtest een veiligheidsscore van vier sterren voor volwassen inzittenden en drie sterren voor de veiligheid van kinderen. Deze auto van Renault zal voor opschudding zorgen op de markt.

Lees ook: Groen gekleurd pauwbiljet van 10 roepie zorgt ervoor dat je…

Renault Triber-motor

Renault Triber - Wikipedia

Renault kan met een krachtige motor op de markt worden gebracht. Renault Triber heeft een 72 pk sterke 1,0-liter driecilinder benzinemotor, die wordt geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een AMT-versnellingsbak. Je kunt veranderingen zien aan de motor van deze auto. Laat ons weten wanneer deze op de markt komt. Als u deze Renault-auto koopt, kan dit de beste optie voor u zijn.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button