Automobiles

Honda’s coole motor zal een einde maken aan de vraag naar KTM, een krachtige motor met geweldige looks, zie de prijs


Honda’s coole motor zal een einde maken aan de vraag naar KTM, krachtige motor met killer looks, zie de prijs. Er komen elke dag steeds meer sportmotoren op de markt. Ondertussen heeft Honda een coole fiets op de markt gebracht. Wiens concurrentie zou zijn met Pulsar en Apache. Met deze coole fiets krijg je uitstekende kilometers en een geweldig uiterlijk. Dus laten we meer weten over deze coole fiets.

Lees ook: De luxe uitstraling van Maruti Ertiga zal wedijveren met de merkkenmerken van Innova met een kilometerstand van 26 kmpl, zie prijs

Killer uiterlijk van de Honda SP125-fiets

foto 234foto 234

Eigenlijk is er niet veel verandering zichtbaar in de Honda SP125-fiets. Het heeft dezelfde oude standaardlook gekregen. Hij wordt geleverd met een enkele koplamp, een koplampkap in carrosseriekleur, een voorspatbord in carrosseriekleur, een brandstoftankafdekking, een passagierssteun in carrosseriekleur en een zijdelings geplaatste uitlaat met chroom hitteschild. Dat ziet er volgens de moderne tijd behoorlijk aantrekkelijk uit.

Lees ook: Vivo gooit binnenkort zijn troefkaart in de 5G-wereld, krachtige batterij met 200 MP camerakwaliteit zal DSLR’s vernietigen.

Standaardkenmerken van de Honda SP125-fiets

foto 235foto 235

In de Honda SP125 beschikt u over een volledig digitaal instrumentenpaneel, 100 mm brede achterbanden, LED-koplamp, combiremsysteem, geïntegreerde lichtschakelaar en lichtmetalen velgen. Er worden veel functies gezien, zoals het volledig digitale instrumentenpaneel. Daarnaast is er informatie beschikbaar zoals de afstand tot de tank leeg is, de gemiddelde kilometerstand, de realtime kilometerstand, de eco-indicator, de versnellingsindicator, de onderhoudsindicator enz.

Krachtige motor van Honda SP125 Bike

In de Honda SP125-motor heb je een 125cc, eencilindermotor met brandstofinjectie gekregen, die voldoet aan de nieuwe emissienormen. Die kan een vermogen van 10,7 pk en een koppel van 10,9 Nm genereren. Deze motor wordt geleverd met ACG-startmotor en 5-versnellingsbak voor stille start. Over kilometerstand gesproken, het bedrijf beweert dat het in staat kan zijn om 65 kmpl kilometerstand te geven.

foto 236foto 236

Honda SP125 fietsprijs

Honda SP125 is geprijsd op Rs 89.131. Hierin zie je 5 kleuren die respectievelijk verkrijgbaar zijn in Zwart, Mat Axis Grey Metallic, Imperial Red Metallic, Pearl Siren Blue. Er is een nieuwe kleur Matte Marvel Blue Metallic aan toegevoegd.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button