Automobiles

Maruti Suzuki’s Hustler komt de vraag naar Punch terugdringen, zie de prijs met krachtige motor en luxe uitrusting


Maruti Suzuki's Hustler komt de vraag naar Punch terugdringen, zie de prijs met krachtige motor en luxe features

Maruti Suzuki’s Hustler komt om de vraag van Punch te verminderen, zie de prijs met krachtige motor en luxe kenmerken, Maruti’s auto’s winnen altijd de harten van mensen, dit bedrijf maakt heel weinig mensen verdrietig, mensen houden erg van hun auto’s. Ze komt. Het bedrijf Maruti gaat de Maruti Suzuki Hustler-auto zeer binnenkort in India lanceren, hoewel het bedrijf geen officiële informatie heeft gegeven, dus laat het ons weten.

Lees ook:-Nissans nieuwe beste SUV is de strijd aangegaan met Creta, een kilometerstand van 20 km en geweldige functies verrasten iedereen.

Kenmerken van Maruti Suzuki Hustler zijn redelijk goed

Je krijgt er nog veel meer functies in. Niet alleen dit, de prijs van deze auto zal ook niet hoog zijn en je krijgt er ook een schuifdak in. Als we het hebben over de kenmerken ervan, dan zal hij op de wereldmarkt een 7-inch touchscreen-infotainmentsysteem hebben, keyless entry Functies zoals dubbele airbags, ABS-systeem, achteruitrij-parkeersensor en automatische klimaatregeling zijn beschikbaar, maar er zullen naar verwachting nog veel meer functies aan worden toegevoegd.

Maruti Suzuki’s Hustler komt de vraag naar Punch terugdringen, zie de prijs met krachtige motor en luxe uitrusting

Maruti Suzuki Hustler heeft een geweldige motor

Maruti Suzuki bereidt zich voor om zijn Hustler binnenkort in India te lanceren. Als we de berichten mogen geloven zal het bedrijf in 2024 Hustler lanceren in plaats van Maruti Spresso. Over de motor gesproken, je krijgt er een krachtige 660cc motor in, naar verwachting zal er een vergelijkbare krachtige motor in beschikbaar zijn, deze heeft 52 pk vermogen en 63 Nm koppel. Volgens het rapport haalt Maruti Suzuki Hustler een kilometerstand van 23 tot 32 kmpl op de wereldmarkt. Wij maken echter geen aanspraak op kilometerstand. Er wordt verwacht dat hij een vergelijkbare krachtige motor en kilometerstand zal hebben.

Lees ook:-Honda SP125 motor gaat concurreren met Pulsar 125, zie de prijs met luxe uitstraling en krachtige motor

Bekijk de prijs van Maruti Suzuki Hustler

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut;  de bestandsnaam is image-508-1024x576.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut;  de bestandsnaam is image-508-1024x576.png

Maruti Suzuki’s Hustler komt om de vraag van Punch te verminderen, met krachtige motor en luxe kenmerken, zie de prijs, zie de prijs van deze auto, de startprijs kan variëren van Rs 6,99 lakh ex-showroom tot Rs 10,49 lakh ex-showroom. Volgens berichten in de media zal deze auto in 2024 geïntroduceerd worden. Momenteel heeft het bedrijf hierover nog geen officiële informatie gegeven, dus we kunnen het niet bevestigen en het zal concurreren met Tata Punch.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button