Automobiles

Tata’s twee nieuwe budgetauto’s, geweldige functies tegen een betaalbare prijs, zullen een hoge kilometerstand halen


Tata's twee nieuwe budgetauto's, geweldige functies tegen een betaalbare prijs, zullen een hoge kilometerstand halen

Tata Tiago EV Blitz Edition Twee nieuwe budgetauto’s van Tata, geweldige features voor een betaalbare prijs, die op volle accu tot 315 kilometer kunnen rijden. Deze auto zal leverbaar zijn met een accu van 24 kWh.

Lees ook: Hero’s motor komt voorop door Bajaj Platina en Honda Shine te verslaan, geweldige eigenschappen met geweldige kilometerstand, zie prijs

Tata’s twee nieuwe budgetauto’s

Tata Tiago EV Blitz Edition: Tata Motors is een vertrouwd merk op de Indiase automarkt. In lijn met deze trend gaat het bedrijf twee nieuwe auto’s lanceren. We hebben het over de groeiende markt van EV-auto’s, nu het bedrijf elektrische versies van beide voertuigen aan het voorbereiden is. Beide zullen auto’s uit het hogere segment zijn. Deze zullen functies hebben zoals airbags en een antiblokkeersysteem voor de veiligheid.

Tata Tiago EV Blitz-editie

Lancering van het Tata Motors Cng-autogamma Tata Tiago Cng Tata Tigor Cng Hyundai Maruti Suzuki Cng-auto Prijs Kenmerken |  Tata Motors zal vandaag het CNG-model van deze auto's lanceren, Maruti en

Het bedrijf had deze auto onthuld op de Auto Expo van 2023. Dit wordt een auto van de nieuwe generatie, waarbij in het interieur uiterste zorg is besteed aan luxe en comfort. Volgens berichten in de media zal deze auto vallen binnen de prijsklasse van Rs 10 lakh ex-showroom tot Rs 15 lakh ex-showroom. Op dit moment heeft het bedrijf geen mededelingen gedaan over de prijs en leverdatum van deze auto. Er wordt geschat dat deze auto in april 2024 op de markt zal komen.

ABS met automatische transmissie

Deze coole auto wordt geleverd in twee kleuren. Volledig opgeladen kan deze auto tot 315 kilometer rijden. Deze auto zal leverbaar zijn met een accu van 24 kWh. Deze krachtige accu zorgt voor een vermogen van 75 pk in de auto. Het bedrijf kan daarin automatische transmissie aanbieden. Deze auto met vijf zitplaatsen beschikt over geavanceerde functies, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem, airbags voor de veiligheid, een antiblokkeerremsysteem en een digitaal display. Dit wordt een gezinsauto, hij zal LED-koplampen en achterlichten hebben.

Lees ook: Toyota’s geweldige Land Cruiser 300 zal de harten van de jeugd regeren met geweldige functies, zie prijs

Tata Altroz ​​EV

Zelfs de goede kunnen niet concurreren met de micro-SUV van Tata, die tegen een lagere prijs verkrijgbaar zal zijn en geweldige functies heeft.  - Mandsaur Vandaag Nieuws

Onlangs is deze auto op CNG gelanceerd. Dit is de eerste auto met twee cilinders CNG. Nu werkt het bedrijf aan zijn EV-versie. Tata Altroz ​​EV zal verkrijgbaar zijn tegen Rs 12 tot 15 lakh ex-showroomprijs. Deze auto heeft een rijbereik van maximaal 306 km op één acculading. Met een normale lader is de auto in ongeveer 8 uur volledig opgeladen. De accu zal een capaciteit hebben van 26 kWh. Er wordt geschat dat deze auto in januari 2025 op de markt zal worden gebracht. De krachtige batterij zal een vermogen tot 127,2 pk genereren. Laten we u vertellen dat Tata Nexon EV en Tigor EV al op de markt aanwezig zijn. Ook zal deze auto de mogelijkheid hebben om op te laden met DC snellader.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button