Automobiles

Deze krachtige fiets van Bajaj staat bekend om zijn kilometerstand van 70 Kmpl en betaalbare prijs, zie


Deze krachtige fiets van Bajaj staat bekend om zijn kilometerstand van 70 Kmpl en betaalbare prijs, zie

Deze krachtige fiets van Bajaj staat bekend om zijn kilometerstand van 70 km en de betaalbare prijs. Kijk, er zijn veel tweewielerproductiebedrijven in het land. Maar van al deze fietsen wordt de grootste vraag alleen gezien naar kilometerstandfietsen. Als u ook op zoek bent naar zo’n kilometerstandfiets, dan zal dit nieuws misschien na het zien van deze fiets eindigen, laat ons u vertellen dat de Bajaj CT 110X de beste kilometerstand heeft en hij staat ook bekend om zijn betaalbare prijs. Laten we je vertellen dat je zo’n fiets waarschijnlijk niet zult kunnen vinden, zelfs niet met een beperkt budget, dus laat het ons weten.

Lees ook: Gekocht voor Rs 5 lakh, de auto is beter dan Alto K10, hij is uitgerust met krachtige kilometers en sterke eigenschappen.

Bajaj CT 110X motor en kilometerstand

afbeelding 1136

Over de motor van deze motorfiets gesproken, laten we u vertellen dat deze een luchtgekoelde eencilindermotor van 115,45 cc heeft die een vermogen van 8,6 pk kan genereren bij 7000 tpm en een koppel van 9,81 nm bij 5000 tpm. En hij heeft een versnellingsbak met 4 versnellingen. Nu we het over de kilometerstand hebben, beweert het bedrijf dat hij een kilometerstand van 70 kmpl per liter benzine geeft.

Bajaj CT 110X-functies

afbeelding 1138afbeelding 1138

Als we naar de kenmerken kijken, heeft hij veel krachtige kenmerken, zoals halogeenkoplamp en achterlicht, USB-oplaadpoort, analoog instrumentenpaneel, lichtmetalen velgen, motoruitschakelaar op de zijstandaard, kniebeschermer en zelfstart. Bovendien krijgt hij ook een gecombineerd remsysteem met een trommelrem van 130 mm voor en 110 mm achter.

Bajaj CT 110X Prijs

afbeelding 1137afbeelding 1137

Lees ook: Maruti’s luxe SUV maakt een einde aan de dominantie van Creta met zijn uitstekende kilometerstand van 25, geavanceerde functies zijn ook inbegrepen.

Over de prijs gesproken, de prijs is Rs 67.322 ex-showroom. En het bedrijf biedt hem in één variant aan en concurreert met auto’s als Hero Splendor Plus en TVS Sport.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button