Automobiles

Deze 8 lakh Tata SUV veroverde ieders hart, uitgerust met Land Rover-kenmerken en sterke motor voor een betaalbare prijs.


Deze 8 lakh Tata SUV veroverde ieders hart, uitgerust met Land Rover-kenmerken en sterke motor voor een betaalbare prijs.

Deze 8 lakh Tata SUV veroverde ieders hart, uitgerust met Land Rover-kenmerken en een sterke motor voor een betaalbare prijs. Al eeuwenlang brengt Tata Motors de ene auto na de andere op de Indiase markt. Onlangs heeft Tata zijn nieuwe Nexon-auto gelanceerd, die de hoogste verkopen heeft in de maand oktober. Laat ons meer informatie over deze auto weten.

Lees ook: – Deze webserie en film zit vol mysterie en thriller, de scènes zijn zodanig dat je het zelfs in de bittere kou warm zult krijgen.

Geavanceerde functies in de Tata Nexon SUV

Als we het hebben over de kenmerken van Tata Nexon, is het dashboard opnieuw ontworpen. Om hem er moderner en frisser uit te laten zien, heeft hij een slankere AC-ventilatie, een nieuw tweespaaks stuurwiel en een aanraakgestuurd HVAC-bedieningspaneel gekregen. De Tata Nexon-facelift van 2023 zal verschillende opvallende cosmetische veranderingen ondergaan die hem onderscheiden van het bestaande model. Er zal meer dan één functie te zien zijn in Tata Nexon. Laat ons iets weten over het stijlvolle ontwerp.

Lees ook: – Iedereen is gek op Hero Splendor, de koningin van de onverharde en verharde wegen, zie de prijs en kilometerstand.

Tata Nexon SUV krijgt luxe design

hqdefault 3

Als we het hebben over het ontwerp van Tata Nexon, worden veel ontwerpupdates in Tata Nexon beïnvloed door het curve-concept. Het dashboard wordt geleverd met een slanker radiatorrooster, nieuw ontworpen koplampen, LED-dagrijverlichting en een C-vormige behuizing voor de mistlampen. Het zijprofiel zal naar verwachting vergelijkbaar blijven met de bestaande versie, met uitzondering van de nieuw ontworpen tweekleurige lichtmetalen velgen. De achterkant krijgt een vlakker ontwerp dan voorheen. Stijlvol design zie je terug in Tata Nexon. Informatie over de Tata Nexon-motor.

Tata Nexon SUV krijgt een zeer krachtige motor

afbeeldingaa 202

Als we het hebben over de motor van Tata Nexon, dan zie je een krachtige en sterke motor terug in Tata Nexon. Tata Nexon behoudt de bestaande 1,2 liter turbobenzine- en 1,5 liter dieselmotoren. Een belangrijke mechanische upgrade zal zijn dat hij een automatische versnellingsbak met 7 versnellingen en dubbele koppeling krijgt. Ondersteuning voor een handgeschakelde vijfversnellingsbak, een handgeschakelde zesversnellingsbak en een AMT-eenheid met zes versnellingen is te zien in de transmissiereeks van Tata Nexon.

Tata Nexon SUV prijs- en kleuropties

maxresdefault 2023 11 21T225942.170

De Tata Nexon-prijs in India begint vanaf Rs 8,10 lakh en loopt op tot Rs 15,50 lakh (ex-showroom). Het bedrijf maakt het op het Alpha-platform. Hierdoor is deze SUV erin geslaagd een beoordeling van 5 sterren te behalen in de Global NCAP-crashtest. Het bedrijf verkoopt het in vier varianten Smart, Pure, Creative en Fearless met in totaal 7 kleuropties. Nexon concurreert rechtstreeks met Honda Elevate, Kia Sonet, Hyundai Venue en Maruti Brezza.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button