Automobiles

Yamaha’s krachtige motor geeft KTM een grote klap, hij wordt geleverd met een krachtige motor en geweldige functies, zie de prijs.


Yamaha's krachtige motor geeft KTM een grote klap, hij wordt geleverd met een krachtige motor en geweldige functies, zie de prijs.

Deze krachtige motorfiets van Yamaha is de R15, met een onstuimig uiterlijk en geweldige functies, met een krachtige motor, hij verbrijzelt TVS Apache. Yamaha’s krachtige motorfiets R15 is, samen met een gevaarlijk onstuimig uiterlijk, de motor ook een krachtig voertuig. Dit bedrijf Yamaha heeft lanceerde zijn nieuwe motorfiets op de markt en Yamaha heeft de R15 in een nieuwe stijl gebracht

Yamaha’s krachtige motorfiets

Lees ook – Als je deze Diwali speciaal wilt maken, breng dan deze geweldige fietsen mee onder Rs 80.000…

Deze fiets is een fiets die de harten van mensen regeert, en dat is heel mooi. In deze fiets zie je geweldige eigenschappen en een krachtige, volle motor. Deze fiets verovert de markt stormenderhand

Yamaha R15 met geavanceerde functies

Over de eigenschappen van de Yamaha R15 gesproken: er is geen gebrek aan eigenschappen en u zult geweldige eigenschappen in deze motor zien. Hierin hebt u een TFT-instrumentenconsole gekregen die wordt geleverd met smartphone-connectiviteit. Via Bluetooth verbind je deze fiets met je smartphone. Daarnaast zijn er functies zoals dag-nachtmodi, versnellingsindicatoren en parkeerlocatie beschikbaar.

Yamaha’s krachtige motor geeft KTM een grote klap, hij wordt geleverd met een krachtige motor en geweldige functies, zie de prijs.

Yamaha R15 krachtige motor

Lees ook – Als je deze Diwali speciaal wilt maken, breng dan deze geweldige fietsen mee onder Rs 80.000…

Over de motor van de Yamaha R15 gesproken, je krijgt er een enorm vermogen volle motor in, deze motor komt binnen een paar minuten op snelheid. Deze fiets heeft een 155cc 4-takt, vloeistofgekoelde eencilindermotor. Deze motor geeft de fiets een vermogen van 18 tot 20 pk en een koppel van 14-16 Nm. Ook de kilometerstand van deze fiets is enorm.

Yamaha R15 prijs

Prijs van de Yamaha R15: laten we u vertellen dat de prijs af-showroom Rs 1.81.700 is en als we het hebben over de prijs voor op de weg, dan is de prijs van deze motorfiets Rs 2.13.933. Je krijgt concurrentie van deze fiets te zien met Bajaj Pulsar, Hero Xtreme en TVS Apache. Er is veel vraag naar dit voertuig op de markt.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button