Automobiles

Deze luxe SUV van Tata zal de dromen van Mahindra en Maruti vernietigen, hij is uitgerust met geavanceerde functies, zie de prijs


Deze luxe SUV van Tata zal de dromen van Mahindra en Maruti vernietigen, hij is uitgerust met geavanceerde functies, zie de prijs

Deze luxe SUV van Tata zal de dromen van Mahindra en Maruti verbrijzelen, hij is voorzien van geavanceerde features, zie de prijs. Tata staat in het hele land bekend om zijn krachtige auto’s en vooral voor SUV’s. Laat ons u vertellen dat Tata veel SUV’s aanbiedt in het land. Een van die ijzersterke SUV’s van Tata is Tata Harrier. We kunnen u vertellen dat de facelift van Tata Harrier enige tijd geleden is gelanceerd. En volgens de informatie is de levering ook in een aantal geselecteerde steden begonnen. Alhoewel wij dit niet bevestigen. Dus laat het ons weten..

Lees ook: – Realme’s nieuwe smartphone concurreert met OnePlus met 108 MP camerakwaliteit, iPhone-achtige uitstraling en sterke features tegen een betaalbare prijs.

Nieuwe Tata Harrier krijgt een krachtige motor

maxresdefault 2023 11 22T012127.977

Over de motor gesproken: deze heeft een 2-liter dieselmotor die een vermogen van 170 pk en een koppel van 350 nm genereert. Naast de motor is er keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak en een automatische zesversnellingsbak. Als we het over kilometerstand hebben, beweert het bedrijf dat het een kilometerstand van 16,80 kmpl kan geven.

Lees ook: – Om de markt van Vivo te veroveren, introduceerde Oppo zijn nieuwe 5G-smartphone, uitgerust met geavanceerde functies en een geweldige camera.

Eersteklas functies zijn beschikbaar in de nieuwe Tata Harrier

maxresdefault 2023 11 22T012146.765maxresdefault 2023 11 22T012146.765

Als we naar de kenmerken van Tata Harrier kijken, omvat deze een 2,3-inch touchscreen-infotainmentsysteem, 10,25-inch volledig digitaal bestuurdersdisplay, Android Auto, Apple CarPlay, meerkleurige sfeerverlichting, 6-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, panoramisch zonnedak, draadloos telefoon opladen, gebaren Er zijn veel geavanceerde functies aanwezig, zoals een ingeschakelde achterklep, automatische airconditioning met twee zones, 7 airbags, elektronische stabiliteitscontrole met heuvelassistentie, 360 graden camera en bandenspanningscontrolesysteem.

Prijs en concurrentie van nieuwe Tata Harrier

maxresstandaard 2023 11 22T012118.919maxresstandaard 2023 11 22T012118.919

Over de prijs van de nieuwe Tata Harrier gesproken, laten we u vertellen dat Tata Harrier is geïntroduceerd in vier varianten en 7 kleuropties en dat de prijs begint vanaf Rs 15,49 lakh ex-showroom en concurreert met de Mahindra XUV 700, MG Hector. van gezien worden.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button