Automobiles

Breng Maruti’s Mini Scorpio naar huis voor slechts Rs 5 lakh, een sterke kilometerstand van 25 en de functies zijn ook geweldig.


Breng Maruti's Mini Scorpio naar huis voor slechts Rs 5 lakh, een sterke kilometerstand van 25 en de functies zijn ook geweldig.

Breng Maruti’s Mini Scorpio mee naar huis voor slechts Rs 5 lakh, hij heeft een sterke kilometerstand van 25 en de kenmerken zijn ook geweldig, veel voertuigen zijn zichtbaar zodra je de weg op gaat, en van deze voertuigen zijn SUV-auto’s het populairst en Er is ook veel vraag. Maar wat de meeste mensen aarzelen om te kopen, is de prijs, omdat deze erg hoog is. In een dergelijke situatie proberen bedrijven hun auto’s nu een SUV-achtig uiterlijk te geven. In dit geval hebben we het over de betaalbare Maruti S-presso van Maruti. Laten we je vertellen dat het je een uiterlijk geeft van Mahindra Scorpio voor een prijs van slechts Rs 5 lakh. Mensen noemen het ook Mini Scorpio. Het bedrijf heeft dit voertuig onlangs in de zwarte kleuruitvoering geïntroduceerd. Laat het ons weten.

Lees ook: Tata’s krachtige SUV wordt een probleem voor Brezza vanwege zijn spectaculaire uiterlijk, hij zit ook vol met functies die de ene meer dan de andere zijn.

Maruti S-presso-motor en kilometerstand

foto 1159

Over de motor van deze Maruti-auto gesproken, deze heeft een 1,0-liter benzinemotor. Die levert 66 pk en 89 Nm koppel. Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een AMT-eenheid. Als we naar de kilometerstand kijken, is er sprake van een behoorlijk sterke kilometerstand. Het bedrijf beweert dat de kilometerstand behoorlijk sterk is en oploopt tot 25,30 kmpl voor de AMT-versie en 24,76 kmpl voor de handmatige variant.

Maruti S-presso-functies

afbeelding 1160afbeelding 1160

Over de kenmerken van de Maruti Spresso gesproken, er zijn krachtige kenmerken in te zien, zoals het SmartPlay-infotainmentsysteem, centraal gemonteerd instrumentenpaneel, C-vormige achterlichten, automatische versnellingspook, 14-inch stalen wielen, elektrisch verstelbare ORVM’s, hill-hold Geweldige functies zoals Assist komen.

Maruti S-presso Prijs

foto 1161foto 1161

Lees ook: Gekocht voor Rs 5 lakh, de auto is beter dan Alto K10, hij is uitgerust met krachtige kilometers en sterke eigenschappen.

Laten we u vertellen over Maruti Spresso dat deze is geïntroduceerd in in totaal 6 varianten van 4 trims, zoals Std, LXi, VXi(O) en VXi+(O). Over de prijs gesproken, deze varieert van Rs 4,25 lakh tot Rs 5,99 lakh (ex-showroom). Maruti Suzuki S-Presso is geïntroduceerd in de exterieurkleuren Starry Blue, Granite Grey, Silky Silver, Fire Red, Sizzle Orange en Solid White. Over concurrentie gesproken, het concurreert met Renault Kwid en Maruti Suzuki Celerio, Tata Punch.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button