Automobiles

TATA’s zwarte vogel zal Creta verscheuren, krachtige motor met onstuimige uiterlijk, zie prijs en premium kenmerken


TATA’s zwarte vogel blaast Creta aan flarden, onstuimige look met krachtige motor, zie prijs en premium features Tata Motors werkt aan een nieuwe auto. Het wordt een auto uit het SUV-segment en zal concurreren met Hyundai Creta en Kia Seltos. De naam van deze Tata-auto is Tata Blackbird SUV. Op de automarkt van het land geven mensen er nu de voorkeur aan om voertuigen te kopen die over meer veiligheidsvoorzieningen beschikken.

Lees ook: De voorkant van de WagonR dooft de lichte, krachtige motor van Creta met een kilometerstand van 34 kmpl, zie premiumfuncties

Nieuwe Tata Blackbird-lancering

afbeelding 3102

Tata Motors is een aankomende SUV uit het C-segment van Tata Motors Limited. Er kunnen maximaal 5 personen in zitten. De nieuwe Blackbird zal naar verwachting in 2023 op de markt worden gebracht met een prijskaartje tussen 10,00 lakh en 16,00 lakh, en kan worden geleverd met vier motor-transmissiecombinaties. Laten we meer te weten komen over de kenmerken en de motor van de Tata Blackbird SUV.

Lees ook: Toyota’s luxe SUV zal het werk van Creta voltooien, krijgt een premium uitstraling met krachtige motor, zie slimme functies

Specificaties van nieuwe TATA Blackbird

afbeelding 3103

Deze aankomende Tata-auto past tussen de Tata Nexon en de Tata Harrier. Veel goede eigenschappen en specificaties zullen te zien zijn in deze aankomende SUV-auto van Tata. Net als de Nexon van Tata kan hij ook goede sterren krijgen in de mondiale veiligheidsbeoordeling. .De nieuwe TATA Blackbird kan binnenkort op de markt worden gebracht.

Luxe uitstraling van nieuwe Tata Blackbird

72

De nieuwe TATA Blackbird is mogelijk gebaseerd op het X1-platform van het bedrijf, waarop Nexon is gebouwd. Maar het zal groter zijn dan het Nexon-model. Hij kan geïntroduceerd worden in het prijssegment tussen Nexon en Harrier. LED-koplamp, slanke grille, hoge motorkap en kunststof carrosseriebekleding kunnen in deze SUV worden geïntegreerd.

Merkkenmerken van de nieuwe TATA Blackbird

Over de kenmerken van de Tata Blackbird SUV gesproken: functies zoals dubbele airbags vooraan, antiblokkeerremsysteem met elektronische remkrachtverdeling, remassistentie, noodstopsignaal, voertuigstabiliteitsbeheer en elektronische stabiliteitscontrole zijn te zien in deze SUV.

afbeelding 3104

Krachtige motor van de nieuwe TATA Blackbird

Over de motor van de Tata Blackbird SUV gesproken, deze auto is verkrijgbaar in drie motoropties. Daartoe behoren de 1,5-liter MPI-benzinemotor, de 1,5-liter U2 CRDi-dieselmotor en de 1,4-liter Kappa Turbo GDI-benzinemotor, die een vermogen genereren van respectievelijk 113 pk en 143,8 Nm, 113 pk en 250 Nm en 138 pk. Deze auto is verkrijgbaar met zowel handmatige als automatische transmissie. De motor van de nieuwe TATA Blackbird wordt ijzersterk.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button