Automobiles

Mahindra’s nieuwe Bolero komt om chaos te veroorzaken en zal Tata’s zintuigen wegblazen met zijn topklasse kenmerken en verbluffende uiterlijk.


Aankomende nieuwe Mahindra Bolero: Mahindra’s nieuwe Bolero zal voor opschudding zorgen en zal de zintuigen van Tata versteld doen staan ​​met zijn topklasse kenmerken en verbluffende looks. Als we het hebben over de oudste en krachtigste auto op de markt, dan is de eerste naam die in je opkomt Mahindra Bolero, omdat Bolero de oudste en ruimste auto is waarin minimaal 7-8 personen comfortabel konden reizen. In een dergelijke situatie wordt gezegd dat Mahindra binnenkort zijn volgende generatie model op de markt gaat brengen. Wat de jongens van deze tijd leuk zullen vinden. Dus laten we er in detail over weten….

lees dit ook- Deze goedkope SUV van Mahindra zal Creta tastbaar maken vanaf de markt, met een verbluffende look en sterke eigenschappen, de prijs zal ook laag zijn…

Mahindra Bolero komt in een nieuwe avatar

Vroeger moest het voertuig perfect zijn omdat de weg niet geasfalteerd was. In die tijd geloofde iedereen, of het nu dorp of stad was, in Bolero en reed hij gemakkelijk op onverharde wegen. Na lange tijd is de nieuwe vorm zichtbaar. Tot nu toe heeft het bedrijf hierover geen officiële bevestiging gegeven. Weet wat de veranderingen hierin zullen zijn.

foto 135

Zien hoe het uiterlijk en ontwerp eruit zullen zien?

Over het uiterlijk van de aankomende nieuwe Mahindra Bolero gesproken: deze kan op het platform van Scorpio-N worden gebouwd. Er zullen veel veranderingen in het uiterlijk te zien zijn. Het gewicht zal veel minder zijn dan dat van het oude voertuig. Hierop zie je een logo met dubbele piek en een nieuwe kenmerkende look. Hij kan worden voorzien van een voorkant met een met chroom geaccentueerde grille met 7 sleuven, rechthoekige LED-koplampen, een nieuwe bumper en mistlampen met chromen omlijsting, wat dit voertuig vrij uniek maakt.

De komende nieuwe Mahindra Bolero kan een dubbel motorvermogen krijgen

Over de motor van de komende nieuwe Mahindra Bolero gesproken: je kunt er een dubbele motoroptie in krijgen, waarbij je een 2,2 liter mHawk-dieselmotor en een 2,0 liter turbobenzinemotor kunt verwachten. Hierin kunt u zowel een handgeschakelde als een automatische versnellingsbak krijgen. Als we het hebben over de beschikbare ruimte, dan zie je dat er veel ruimte in zit.

Lees ook – Deze goedkope en mooie auto van Maruti maakt naam in de markt, geweldige kilometerstand met sportieve uitstraling, zie de prijs

foto 136

Wat zullen de kenmerken ervan zijn?

Over de functies gesproken die beschikbaar zijn in de komende nieuwe Mahindra Bolero: je zult er meer bijgewerkte functies in zien dan voorheen. Het omvat bijvoorbeeld functies als een touchscreen-infotainmentsysteem, een multifunctioneel stuur, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een automatische airconditioning. Het omvat ook een audiosysteem met Bluetooth-connectiviteit, elektrisch bedienbare ramen, 12V-accessoireaansluiting, vergrendeling op afstand, stop/start-systeem bij stationair draaien, digitaal instrumentenpaneel, bestuurdersairbag, parkeersensoren achter, ABS (antiblokkeerremsysteem) en veiligheidsgordels voor. Er zijn slimme functies zoals herinneringen te vinden die uw rijervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hoeveel kost het?

Over de prijs van de aankomende nieuwe Mahindra Bolero gesproken: de verwachting is dat de prijs rond de prijs van het oude model kan worden gehouden. De prijs van het oude model begint vanaf Rs 9,78 lakh.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button