Automobiles

Bajaj CT 125X heeft de harten van de jeugd veroverd, Hero Splendor loopt ook voorop met zijn krachtige motor en functies.


BajajCT 125X: De Bajaj CT 125 De fiets lijkt op de CT110X van het bedrijf! Bajaj heeft deze fiets gelanceerd in drie tweekleurige broekmodellen.

Lees dit ook: –De Hero Splendor Plus-fiets, bekend als de hartslag van jonge harten, is hier verkrijgbaar voor slechts Rs 15.000, zie hier details

ontwerp en kleur ontwerp en kleur

Dit is de beste fiets van Bajaj die op één manier de markt is gaan regeren, sterker nog, in de Bajaj CT 125X heb je ook ronde halogeenkoplampen gekregen met LED DRL er bovenop. Je krijgt op deze fiets ook een hoes voor de sportvorkafdekking, een tankpad, een zadel uit één stuk, een dikke crashguard en een bagagerek. Je krijgt er 3 kleurenschema’s in. Hierin krijg je de kleuropties Ebony Black met blauwe emblemen, Ebony Black met groene emblemen en Ebony Black met rode emblemen.

Bajaj CT 125X heeft de harten van de jeugd veroverd, Hero Splendor loopt ook voorop met zijn krachtige motor en functies.

motor motor

Ter informatie: als we het hebben over de motor die beschikbaar is in deze motorfiets, dan heb je een 124,4cc, eencilinder, luchtgekoelde DTS-i-motor in deze motorfiets gekregen. De motor in de motorfiets kan 10,7 pk en een maximumkoppel van 11 Newtonmeter genereren. Bij deze fiets krijg je hem met een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Niet alleen dit, Bajaj-fietsen staan ​​bekend om hun uitstekende kilometerstand.

Lees dit ook: –Om het bewind van Creta te beëindigen, zal Tata Nexon de inzending van Dhansu, slimme functies en sterke engine in de nieuwe avatar doden, de prijs zal ook lager zijn

Kenmerken Kenmerken

Bajaj CT 125X kwam om de harten van de jeugd te veroveren, Hero Splendor faalt ook vanwege de krachtige motor en functies. Als je het hebt over de functies van de Bajaj CT 125X-fiets, dan krijg je vorkafdekkingsversnellingen met telescopische vorken erin de voorkant van deze fiets en functies zoals dubbele veerbelaste schokdempers zijn aan de achterkant aangebracht.

Laat ons je vertellen dat je voor het remmen van deze fiets een trommelrem aan de achterkant hebt gekregen en een trommel/schijfeenheid met CBS. Deze fiets wordt geleverd met 17 inch tubeless banden en er zijn ook lichtmetalen velgen in aangebracht. Je krijgt er nog veel meer eigenschappen in die charme aan deze fiets toevoegen.Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button